American Tourister Colora 3 koffer

  • American Tourister Colora 3 koffer

American Tourister Colora 3 Koffer

Ben jij nog op zoek naar een geschikte koffer voor een korte of misschien wel een lange reis? Kies dan voor de American Tourister Colora 3. Deze koffer weegt maar weinig waardoor je genoeg spullen mee kunt nemen. Je hoeft je niet langer meer druk te maken om het gewicht van je koffer. Met de eisen van tegenwoordig, mag je niet teveel meer meenemen. In dat geval biedt een lichte koffer de uitkomst omdat je toch nog jouw spullen mee kunt nemen op reis.

 

Specificaties

Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Deze worden ook wel de maat S, M en L genoemd, waarbij de S de kleinste is, en maat L de grootste. Bovendien zijn er ook beautycases en reistassen verkrijgbaar. Het leuke is dat je ook nog eens kunt kiezen voor een leuke kleur! De kleinste koffer is 55 centimeter hoog, 40 centimeter breed en 20 centimeter diep. Er past 39 liter in en hij weegt zelf 2,36 kilo. Dat maakt deze koffer perfect voor handbagage of een korte reis. Als tweede is er de maat M. Deze is 66,5 centimeter hoog, 45,5 centimeter breed en 30 centimeter diep. Hierin past ongeveer 72 liter en deze koffer weegt 3,1 kilo. Een prima formaat voor een weekje vakantie. De maat L is voor iedereen die niets thuis wil laten. Hierin past namelijk 102 liter en de koffer zelf weegt maar 3,62 kilo. Hij is 79 centimeter hoog, 47,5 centimeter breed en 32,5 centimeter diep.

 

De reistas is ook beschikbaar in verschillende kleuren. Met een inhoud van 62 liter kun je genoeg meenemen. De afmetingen zijn 63 centimeter hoog, 32,5 centimeter breed en 32 centimeter diep. Deze tas weegt 2,15 kilo en is daarmee wederom erg licht.

 

Ten slotte is er nog de beautycase. Dankzij het lage gewicht van 0,34 kilo is hij gemakkelijk mee te tillen en kan je er genoeg beautyproducten in kwijt. Er past 12,5 liter in en hij is 29 centimeter hoog, 25,5 centimeter breed en 20,5 centimeter diep.

 

BEKIJK HIER DE American Tourister Colora iii TOP 5 LICHTGEWICHT KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>