American Tourister Marbella koffer

  • American Tourister Marbella koffer

American tourister Marbella koffer

Voor vakantie zijn er een aantal dingen die je nodig hebt, en een goede koffer is er één van. Uiteraard is het niet verstandig om te kiezen voor een goedkope merkloze koffer waarvan de kans groot is dat deze kapot zal gaan. Jouw bagage moet goed worden beschermd en de koffer moet tegen een stootje kunnen. Gelukkig zijn er veel koffers op de markt die voldoen aan deze eisen en waarvan de kans groot is dat de koffer binnen jouw budget valt. Een voorbeeld hiervan is de American Tourister Marbella. Voor een scherpe prijs heb je al een American Tourister Marbella waarbij je zeker kunt rekenen op goede kwaliteit.

 

Specificaties

Deze koffer is verkrijgbaar in verschillende maten, die ook wel S, M en L worden genoemd, net als bij kleding. Je kunt ook nog eens kiezen uit meerdere kleuren, waaronder blauw, rood, zwart en grijs. Over het algemeen wordt het model dat ook wel S genoemd wordt, gebruikt als tas voor de handbagage, maar voor een korte reis kan hij prima worden gebruikt als koffer. De maten M en L zijn meer geschikt voor een wat langere reis waarbij je meer bagage meeneemt.

 

De koffer met maat S weegt 2,5 kilo en er past ongeveer 34 liter in. Hij is voorzien van ritsen en je hebt bovendien een vak aan de buitenkant. De trekstang is verstelbaar en daarom is het voor iedereen mogelijk om deze koffer mee te nemen. Als je de koffer liever wilt tillen, is dit ook mogelijk met een handvat.

 

De koffer met maat M weegt slechts 3,14 kilo en is daarmee ontzettend licht. Een groot voordeel omdat gewicht belangrijk is tijdens het reizen. Op deze manier kun jij zelf meer bagage meenemen. Er past 64 liter in en deze koffer is voorzien van een hangslot. Er zijn meerdere handvatten om de koffer op te tillen, maar natuurlijk is ook de trekstang een mogelijkheid.

 

Ten slotte is er nog maat L, die 3,71 weegt en hierin past maar liefst 98,5 liter. Deze koffer heeft verder dezelfde opties als de maat M. Hij is voorzien van wieltjes, meerdere handvatten en de trekstang.

 
BEKIJK HIER DE AMERICAN TOURISTER MARBELLA

TOP 5 ZACHTE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>