American Tourister Pasadena koffer

  • American Tourister Pasadena koffer

American Tourister Pasadena Koffer

Als je nog op zoek bent naar een geschikte koffer in de juiste maat voor jou, is misschien de American Tourister Pasadena een goede keus voor jou. Het fijne is dat er meerdere groottes beschikbaar zijn, zodat je een kunt kiezen die past bij jouw reis. Maak je een lange reis, kies dan voor de grootste koffer in maat L. Voor een korte reis kun je prima de koffer gebruiken die geschikt is voor handbagage. Bovendien hebben de koffers van American Tourister Pasadena geweldige kleuren en zullen ze hoe dan ook jouw spullen goed beschermen. Deze koffer is overal tegenop gewassen.

 

Specificaties

Ten eerste is er het kleinste model. Verkrijgbaar in meerdere kleuren waarmee je zeker de show zult stelen. Het kleinste model is handig voor handbagage en niet geschikt voor een lange reis bijvoorbeeld. Hij is 50 centimeter groot, 40 centimeter breed en 20 centimeter diep. Er past ongeveer 26 liter in en hij weegt zelf 2,40 kilo. De koffer die hierna komt, is niet extreem veel groter. De eerste was 50 centimeter, terwijl deze slechts 55 centimeter is. Hierdoor is hij niet geschikt voor een lange reis. Hij is 40 centimeter breed en 20 centimeter diep. Hij is gemaakt van ABS, waardoor je zeker niet bang hoeft te zijn dat jouw bagage zal beschadigen. Er past in deze koffer 27,5 liter en hij weegt 2,7 kilo.

 

Wil je ook je laptop meenemen? Dan kun je kiezen voor een laptoprugzak. Hierin past een laptop van 16.4 inch. De tas is 44 centimeter hoog, 32 centimeter breed en 20 centimeter diep. Er past een laptop van maximaal 38,5 bij 37 bij 4 centimeter in en er past ongeveer 22 liter in deze tas. Wat fijn is: de tas weegt slechts 0,7 kilo!Ten derde is er een groter model dat zeker geschikt is voor veel bagage. Dit model is 67 centimeter hoog, 47 centimeter breed en 25 centimeter diep. Met een inhoud van 65 liter hoef je niets thuis te laten en met het gewicht van 3,7 kilo kan iedereen deze koffer dragen. Ten slotte is er nog het grootste model waarbij hij 77 centimeter hoog is, 54 centimeter breed en 29 centimeter diep. In deze koffer past 94 liter en hij weegt 4,5 kilo.

 

De koffers zijn voorzien van wieltjes en een trekstang om hem gemakkelijk mee te kunnen nemen. Uiteraard zijn er ook handvatten en zijn ze voorzien van een goed slot om jouw spullen te beschermen.

 
BEKIJK HIER DE American Tourister Pasadena TOP 5 HANDBAGAGE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>