American Tourister Prismo 2 koffer

American tourister prismo 2

Het kiezen van de juiste koffer kan nog een hele klus zijn. De markt is groot en door dit grote aanbod weet je misschien niet wat voor koffer geschikt is voor jou. Het is natuurlijk ook afhankelijk van hoe je hem gaat gebruiken, maar de kans is groot dat de American tourister prismo 2 iets is voor jou. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en dus geschikt voor zowel een korte als lange reis. Deze koffer is in ieder geval een aanrader!.

Specificaties

Het fijne is in ieder geval al dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Zo heb je net als bij kleding, de maten S, M en L. Er is zelfs een XL koffer beschikbaar. Je hebt qua kleuren keuze uit onder andere navy blauw, rood, lichtblauw, grafiet en ten slotte grijs. Het is afhankelijk van de maat hoe veel liter er in past. Bij maat S past er 32 liter in, bij maat M is dit 61 liter en bij maat L 85 liter. Dit is al een behoorlijk grote koffer, maar dan heb je zelfs nog de mogelijkheid voor een XL koffer. Hier past maar liefst 111,5 liter in.

Ook het gewicht speelt een rol bij het kiezen van een koffer. Een zware koffer is niet handig omdat je zo minder mee kunt nemen. Bij de kleinste koffer kun je rekenen op een gewicht van slechts 2,4 kilo. De maat M weegt slechts 3,3 kilo. De maat L weegt 3,9 kilo en ten slotte weegt de maat XL 4,8 kilo. Dit is allemaal erg licht en dus fijn om mee te nemen op reis.

De kleinste variant heeft slechte twee wielen en is eigenlijk bedoeld als handbagage. De grotere varianten van de American tourister prismo 2 hebben vier wieltjes en zijn daarom gemakkelijk mee te nemen. Uiteraard hebben zij ook een handvat zodat je hem ook gewoon kunt dragen. De trekstang is verstelbaar en daarom geschikt voor zowel grote als kleine mensen. De American Tourister Prismo 2 is gemaakt van polycarbonaat en is ontzettend stevig. Ten slotte zijn jouw spullen veilig dankzij het combinatieslot dat standaard op deze koffer zit.

BESTEL HIER DE AMERICAN TOURISTER PRISMA 2

BEKIJK DE TOP 5 HARDE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>