Backpack kopen

Een Backpack kopen 

Wanneer u op het punt staat een backpack te kopen zult u zeker een actieve reiziger zijn en dus ook aandacht besteden aan een optimaal draagcomfort tijdens uw actieve vakantie of trip. De backpack is eigenlijk een rugzak die special is gemaakt om hier meer bagage in mee te nemen of minder voor een jongerenreis. Hij is erg populair bij actieve reizigers die dagelijks veel wandelen. Naast veel opbergruimte met veel opbergvakken is deze rugtas ook gemaakt met oog voor een optimaal draagcomfort. Bovendien moet de backpack natuurlijk bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. Kortom, een zeer luxe rugzak.

Waar je op moet letten bij de aanschaf

Kwaliteit van de Backpack

Een goede backpack hoeft natuurlijk niet de duurste backpack te zijn. Toch zijn er wel verschillen in prijs en is het aanbod ook steeds groter aan het worden voor deze populaire rugzaksoort. Let er dus echt op of u een bekend merk kiest. Hierbij kunt u zeker ook kijken naar de garantie die het merk geeft aangezien er veel onbekende merken op de markt zijn die een garantie tot aan de voordeur geven en waar goedkoop na een vakantie al snel duurkoop zou kunnen worden. Bekende merken zijn Deuter, Fjallraven, Nomad en De North Face.

Het gebruik van kwalitatieve materialen als Polyester en Vinylon zullen je backpack sterker waterafstotend maar ook lichter maken dan bijvoorbeeld Nylon. Let er dus op bij de aanschaf en vaak een net iets duurder model geeft een langer plezier.

 

Draagcomfort

Natuurlijk moet de backpack in eerste instantie een geode pasvorm hebben en omdat u hem dagelijks draagt is het belangrijk dat het draagcomfort goed op u is afgestemd. Controleer dus ook of de backpack voldoende mogelijkheden heeft voor het verstellen van de pasvorm door verstelbare heup en schouderbanden. Het is belangrijk dat het draagcomfort niet is gericht op je schouders maar vooral op je heupen. Je kunt veel comfortabeler wandelen met vooral deze ondersteuning vanuit je heupen die je schouders meer ontzien en de bewegingsvrijheid verbetert.

 backpack draagcomfort

Inpakken

Wanneer je de Backpack gaat inpakken heb je veel mogelijkheden met de opbergruimte. Zowel handige vakken aan de buitenzijde waar je snel je meest gebruikte kleine spullen kunt opbergen als de inhoud van de backpack zelf. Zorg er wel voor dat je niet te veel gewicht meeneemt op reis. Wanneer je tot maximaal 20-25% van je lichaamsgewicht meeneemt zit je aan de max en bovendien moet je ook rekening houden met de handbagageregels van de luchtvaartmaatschappij waarmee je op reis gaat. 


Prijs en veiligheid

Een goede backpack zal omstreeks de 200 Euro kosten en kun je tegenwoordig voor het breedste aanbod goed online bestellen. Hierbij kun je rekening houden met jou favoriete merk, stijl als ook design maar natuurlijk ook met de inhoud van de backpack’s.

Wanneer je dan toch een goede backpack hebt uitgekozen is het zeker verstandig om hier ook even te kijken naar een goed cijferslot of TSA-slot wanneer je via Amerika reist.

Tsa slot TSA Kabelslot
TSA Sloten

 

Welk formaat Backpack's zijn er

Wanneer je een backpack gaat kopen zijn er natuurlijk verschillende formaten waaruit je een keuze kunt maken. Wanneer je de keuze wilt maken voor het juiste formaat is het belangrijk om eerst te bepalen hoeveel bagage je mee weilt nemen op reis. Wanneer je nog nooit gereist hebt probeer dan niet te veel bagage mee te nemen aangezien je ook alles moet dragen. Wat vaker wassen onderweg zal zeker aanzienlijk schelen. Wel is een keuze voor een te kleine backpack natuurlijk op de lange duur ook beperkend t.a.v. je opbergruimte. Beter een iets ruimer model waar je minder in meeneemt dan een te klein model waar je niets extra's meer in kunt meenemen. Voor de prijs is het vaak maar een minimaal verschil en hoef je het dus niet te laten. We kunnen de formaten op de onderstaande inhoud verdelen.

 

Kleine backpack 0 - 30 Liter

De kleine backpack is handig voor vakantiegangers die niet dagelijks hoeven rond te trekken maar meer voor reizigers die vanaf hun bestaande vakantieomgeving wandelingen maken maar toch het comfort van een professionele rugzak willen ervaren.

 

Normale Backpack 30 - 60 Liter

De normale backpack met een inhoud tot 60 Liter is er voor reizigers die actieve rondtrek vakanties houden met normale bepakking. 

 

Grote Backpack 60 Liter en meer 

Wanneer je op langere reizen gaat waar je dus ook meer mee wilt nemen is een backpack van meer dan 60 liter zeker aan te bevelen. Met een optimaal draagcomfort maar vooral ook voldoende opbergmogelijkheden zijn deze modellen zeer geschikt.

 

 bagageonline aanbiedingen

BEKIJK DIRECT DE BACKPACK'S BEKIJK DIRECT DE BACKPACK'S

 

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>