Beste Harde Koffers 2018 (Feb 2018)

Wilt u direct een actueel overzicht van de top 5 harde koffers van dit moment? Klik dan even op de button hieronder. 

 

TOP 5 HARDE KOFFERS

 

 

 

Samsonite Flite Young koffer

Het kiezen van de juiste koffer kan een hele klus zijn, maar gelukkig word je nu een beetje op weg geholpen. Misschien is de Samsonite Flite Young koffer wel iets voor jou.

Lees meer
Titan X2 Flash koffer

Titan X2 Flash koffer

Het kiezen van de juiste koffer kan een hele klus zijn, want waar moet je eigenlijk op letten bij aanschaf? Zo is het vooral belangrijk dat je kiest voor een stevige koffer die heel wat aan kan en natuurlijk is het ook belangrijk dat de koffer veilig is en dus voorzien is van een goed slot.

Lees meer

Travelite Colosso koffer

Het vinden van de juiste koffer kan een hele zoektocht zijn. Er zijn ontzettend veel verschillende merken en modellen, en natuurlijk telt de prijs toch ook wel mee. Als je op zoek bent naar een koffer die past binnen een relatief laag budget, is waarschijnlijk de Travelite Colosso iets voor jou.

Lees meer

Rimowa Salsa koffer

Ben jij nog op zoek naar een geschikte koffer van goede kwaliteit waarmee je een reis kunt maken? Dan is wellicht de Rimowa Salsa wel iets voor jou.

Lees meer

American Tourister Prismo 2 koffer

Het kiezen van de juiste koffer kan nog een hele klus zijn. De markt is groot en door dit grote aanbod weet je misschien niet wat voor koffer geschikt is voor jou.

Lees meer