Delsey koffers van de toekomst

In 1911 was de Etablissement Delahaye gespecialiseerd in het maken van tassen voor camera’s, koffers voor typemachines en platenspelers. Toen Emile Delahaye en de broers Seynheave in 1946 hun krachten bundelde, werd Delsey geboren een combinatie van de namen. Door gebruik te maken van de opgedane ervaringen hebben ze besloten om hun specialisme en kennis te gebruiken voor het vervaardigen van reiskoffers. Delsey is een Frans bedrijf, gevestigd in Tremblay-en-France, in de Parijse voorsteden. Met 400 medewerkers, en heeft een omzet van ongeveer 130 miljoen euro staat Delsey op de tweede plaats in de markt wereldwijd achter Samsonite. Al meer dan 65 jaar biedt Delsey haar klanten designbagage van hoge kwaliteit, functionaliteit en stijl.

 

Innovatie Delsey koffers

Delsey heeft dankzij de innovatieve producten diverse erkende prijzen gewonnen in de mode -en designwereld. Delsey is te vinden in meer dan 110 landen over de hele wereld en iedere 10 seconden wordt een Delsey product. De huidige technologie staat voor niets en dankzij innovatie en inventiviteit van Desley is er na twee jaar research, in begin 2015, een prototype “slimme” koffer gelanceerd onder de naam Pluggage. Een koffer met veel vernuft, een ingenieus model met ingebouwde elektronische gadgets die communiceren met een smartphone.

 

Pluggage een comfortabele, ontspannen manier van reizen

Het gebeurt ons allemaal wel eens, de batterij van smartphone leeg en helaas geen beschikbare oplaadpunten aanwezig. De pluggage heeft een ingebouwde oplader zodat u nooit zonder lege batterij komt te zitten en u altijd, indien gewenst, bereikbaar blijft.

 

Handbagage koffers

Een kleine koffer met de juiste formaten volgens de norm handbagage is 56x45x25 mag u als handbagage meenemen in het vliegtuig. Het voordeel is dat u niet meer hoeft te wachten bij de bagageband op uw koffer. Ook voor een weekendje weg of een stedentrip is een kleine koffer handig.

 

Vluchtinformatie en meer

Door middel van de App. wordt u op de hoogte gesteld over de vluchtinformatie en weersomstandigheden. Daarnaast heeft Pluggage ook een ingebouwd lichtsysteem dat wordt geactiveerd zodra de koffer open gaat, zo kunt u makkelijk uw persoonlijke eigendommen vinden. De pluggage is tevens voorzien van een digitaal sluitsysteem dat werkt door middel van je vingerafdruk. Het verificatiesysteem brengt u op de hoogte wanneer uw bagage is geopend tijdens het transport, meer beveiliging zorgt voor meer gemoedsrust. Ook eventueel overgewicht van uw bagage wordt door middel van een gewicht-indicator gecontroleerd zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan en u bij moet betalen voor uw bagage.

 

Slimme Koffer

Verloren bagage behoort met de Pluggage ook tot het verleden. Iedereen kent het wel, bij de bagageband wachten tot uw reiskoffer voorbij komt, helaas komt het nogal eens voor dat een koffer niet meer langs komt op de bagageband en niet te traceren. Per dag raken er zo een 82.000 stuks bagage kwijt, dit zijn 26 miljoen stuks bagage wereldwijd. Voor het ultieme comfort en plezier is de Pluggage voorzien van ingebouwde speakers, zodat u uw favoriete muziek niet hoeft te missen. Kortom innovatie op reisgebied bij Delsey koffers.

 

De voordelen voor Delsey Pluggage koffer op een rij:

1. Weegfunctie

2. Oplader

3. Melding wanneer aan boord

4. Verlichting aan de binnenkant

5. Vluchtinformatie

6. Vingerafdruk ID

7. Slot controle

8. Weerbericht

9. Ingebouwde speakers

10. Reisinformatie

 

 

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>