Beste Handbagage Koffers 2024 - Koopgids


De beste handbagage koffer uitzoeken is nog niet zo eenvoudig aangezien de modellen verschillend zijn en bovendien iedere vliegtuigmaatschappij zijn eigen richtlijnen heeft voor handbagage. Meestal staat op de achterkant van je ticket de exacte voorwaarden voor handbagage voor je vlucht. Deze richtlijnen richten zich op de afmetingen, inhoud en gewicht van je handbagage koffer. Over het algemeen kunnen we stellen dat vliegtuigmaatschappijen één koffer per persoon toelaten maar vaak is het wel mogelijk om bijvoorbeeld een extra tas los mee te nemen.

De collectie van goede handbagage koffers is natuurlijk gebaseerd op de IATA richtlijnen voor de verschillende luchtvaartmaatschappijen maar natuurlijk ook op kwaliteit, prijs en duurzaamheid. We hebben een leuke Top 10 gemaakt van verschillende kwalitatieve handbagage koffers die u met een gerust hart kunt bestellen bij onze leveranciers.

IATA richtlijnen voor uw handbagage

Vanuit de branchevereniging voor de luchtvaart (IATA) zijn er richtlijnen opgesteld waar vliegtuigmaatschappijen zich aan dienen te houden. Hiervoor hebben ze voor verschillende maatschappijen de maximale afmetingen en gewicht opgesteld. Let op de maximale afmetingen zijn berkend door de lengte + breedte + diepte bij elkaar op te tellen rekening houdend met wielen (trolleys) en handvaten. 

Onze Top 10 van de beste Handbagage Koffers

Handbagage KofferGewichtGarantiePrijs 
Samsonite Dynamore Upright ExpandableSamsonite Dynamore Upright Expandable  2.3 Kg 5 jaar € 89 - € 149
American Tourister Bon Air Spinner American Tourister Bon Air Spinner (Tip!) 2.5 Kg  2 jaar € 79 - € 130
Travelite Yamba 4 Wiel TrolleyTravelite Yamba 4 Wiel Trolley 2.5 Kg 2 jaar € 50 - € 60
Uitverkocht
Titan Xenon 4 Wiel TrolleyTitan Xenon 4 Wiel Handbagage Reiskoffer 2.4 Kg  3 jaar € 107 - € 115
Decent Tranporto One Handbagage TrolleyDecent Tranporto One Handbagage Trolley (Tip!) 2.8 Kg 2 jaar € 50 - € 60
Rimowa Salsa Deluxe HybridRimowa Salsa Deluxe Hybrid 3.9 Kg 5 jaar € 450 - € 500
Uitverkocht
Samsonite B-Lite IconSamsonite B-Lite Icon Handbagage Koffer (Beste Keus) 1.7 Kg 5 jaar € 199 - € 210
Samsonite ChronoliteSamsonite Chronolite 2.0 Kg 10 jaar € 250 - € 400
Uitverkocht
American Tourister PasadenaAmerican Tourister Pasadena 2.7 Kg 2 jaar € 80 - € 90
Uitverkocht
Kipling Darcey TrolleyKipling Darcey Trolley 2.3 Kg 2 jaar € 129 - € 130

Samsonite Dynamore Upright Expandable

1. Samsonite Dynamore Upright Expandable - Duurzaam

 

De strakke Samsonite Dynamore Upright 55 Expandable

Bent u op zoek naar een stijlvolle handbagage koffer waarmee u zorgeloos op reist kunt? Dan moet u beslist kiezen voor deze Samsonite Dynamore Upright trolley. Deze koffer biedt u voldoende ruimte voor uw bagage en daarnaast zult u anderen hun ogen doen uitkijken met uw stijlvolle koffer. Deze koffer is stevig en daarnaast biedt het u allerlei voordelen met betrekking tot het inpakken van uw bagage. De koffer is stevig en is daarom geschikt voor iedereen. Deze koffer mag echt niet ontbreken als je op een leuke weekendtrip gaat.

 

De kenmerken van Samsonite Dynamore Upright 55 Expandable

Deze koffer heeft een aantal kenmerken die elke reiziger beslist moet hebben als ze op reis gaan. Zo is de handbagage koffer een echte lichtgewicht. Dit komt doordat het is gemaakt van polyester. Dit materiaal heeft als voordeel dat het waterdicht en stevig is, niet bekrast kan worden en dat het ervoor zorgt dat koffer een laag eigen gewicht heeft. Zo is de koffer enkel 2,4 kilo zwaar. Dit biedt genoeg ruimte en gewicht dat erover blijft voor uw bagage.

 

De koffer is een zachte koffer. Dit wil zeggen dat de koffer zelf van erg zacht materiaal gemaakt is, maar dat dit niets wegneemt in de kwaliteit of de stevigheid van de koffer. De koffer is wel makkelijker op te stapelen op andere koffers dan een harde koffer. Dit is natuurlijk ideaal als u besluit om met de auto op pad te gaan en u maar een beperkte ruimte heeft in de kofferbak. Alhoewel deze trolley genoeg ruimte biedt voor uw bagage, kan het natuurlijk zijn dat u toch wel ruimtegebrek heeft. In dit geval kunt u de ruimte in dit model uitbreiden tot 43 liter. Dit doet u door middel van een rits. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw bagage door elkaar raakt in de koffer. Dit komt omdat het compartiment is voorzien van elastische inpakriemen.

 

Waarom de Samsonite Dynamore Upright 55 Expandable kopen?

Dit is een koffer die er niet alleen maar mooi uitziet aan de buitenkant, maar die u ook van alle gemakken voorziet. De handbagage trolley biedt zoveel mogelijkheden door de ruimte die u heeft, de kleine details die in de koffer zijn verwerkt en het veilige slot. U kunt zorgeloos op vakantie gaan met een koffer die voldoet aan de eisen van de meeste reizigers. De koffer is goedkoop en de kwaliteit van het materiaal waarvan de koffer is gemaakt is uitstekend. Kies er dus deze keer voor om zorgeloos op reis te gaan en echt te genieten van uw vakantie.

 

BEKIJK HIER DE SAMSONITE Dynamore Upright Expandable


American Tourister Bon Air Spinner S

2. American Tourister Bon Air Spinner S - Sportieve Alleskunner

 

De stijlvolle American Tourister Bon Air Spinner S

Als u op zoek bent naar een ideale koffer waarmee u goed op dagtrip kunt gaan, dan is deze handbagage koffer er eentje die u niet mag overslaan. De koffer heeft een zakelijke uitstraling, maar als u beter kijkt naar de details, dan heeft de koffer ook sportieve elementen. Deze koffer biedt u voldoende ruimte voor uw bagage die u mee wilt nemen op uw dagtrip. Deze trolley voorziet u van allerlei gemakken en laat u zorgeloos op reis gaan.

 

De kenmerken van American Tourister Bon Air Spinner S Handbagage reiskoffer

De koffer is voorzien van een TSA slot. Met dit slot is uw bagage veilig opgeborgen. Met dit type slot kan uw bagage zelfs worden meegenomen naar verre bestemmingen waar een TSA slot is vereist. De koffer is afgesloten met een ritssluiting en het buitenmateriaal is gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal is vrij licht. Hierdoor heeft de koffer een eigen gewicht van 2,5 kilo. Het materiaal is niet alleen erg licht, maar ook stevig. Het is waterdicht en het krast niet zo snel. Daarnaast kan de koffer ook tegen een stootje. Dit maakt deze trolley geschikt voor zowel jong als oud. De American Tourster is een koffer dat een onderdeel is van een prachtige set koffers. U heeft een de keuze uit verschillende hippe kleuren koffers, waaronder geel en rood. Met deze koffers gaat u gegarandeerd vrolijk op reis. Uw bagage is makkelijk in te delen in het hoofdcompartiment, doordat er een verdeler aanwezig is. Daardoor is de kans klein dat uw bagage kwijtraakt omdat u niet meer weet in welk vakje u het heeft ingedeeld. Met de vier wieltjes die aan de koffer zijn bevestigd, blijft het goed en stabiel op de grond staan. Daarnaast kunt u de handbagage trolley ook goed over de straat meetrekken.

 

Waarom de American Tourister Bon Air Spinner S kopen?

De American Tourister Bon Air Spinner is een koffer die u beslist moet hebben als u op reis gaat. De koffer is geschikt voor kleine trips waar u heen wilt gaan. Met deze koffer zorgt u ervoor dat uw bagage veilig mee kan worden vervoerd en dat u geen onnodig gewicht met u meedraagt. Een lichtgewicht koffer is makkelijker om mee brengen, en daar is deze koffer een voorbeeld in. Berg al uw bagage overzichtelijk op en ga zorgeloos op vakantie. Als u met een gezelschap reist, is het ook een leuk idee om allemaal dezelfde soort koffer te nemen, maar dan in verschillende kleuren. Daar is deze koffersoort uitermate voor geschikt. Ga veilig en vol plezier op reis met deze moderne koffer.

 

BEKIJK HIER DE AMERICAN TOURISTER BON AIR SPINNER S


Travelite Yamba 4 Wiel Trolley S

3. Travelite Yamba 4 Wiel Trolley S - Multifunctioneel

 

De stijlvolle Travelite Yamba 4 Wiel Trolley S

Vele mensen trekken er jaarlijks op uit om te reizen. Ze reizen naar de meest uiteenlopende vakantielanden en hebben allemaal hun eigen bagage die ze met zich meedragen. Wie heeft er ooit gezegd dat het inpakken en het meenemen van bagage saai moet zijn? Met deze Travelite Yamba Trolley wordt u al vrolijk als u naar de koffer kijkt. Deze koffer ziet er erg vrolijk uit door de kleuren die zijn gebruikt voor de productie en voorziet u van alle gemakken. Zo heeft deze Handbagage koffer een ruim compartiment waarin u al uw bagage zonder enige moeite kwijt kunt. Deze koffer is er echt eentje die u moet hebben om vrolijk op vakantie te gaan.

 

De kenmerken van de Travelite Yamba 4 Wiel Trolley S

Deze koffer is geschikt voor een weekendtrip. Dit komt omdat het compartiment vrij klein is, maar wel voldoende ruimte biedt voor al uw bagage. De bagage kan makkelijk worden verdeeld in het hoofdcompartiment doordat deze is voorzien van een verdeler. Door middel van de pakriemen houdt u uw bagage goed op zijn plaats. Dit is natuurlijk handig als er tijdens de reis veel sprake is van het schudden van de koffer. De koffer is gemaakt van het stevige en lichte materiaal ABS. Door dit materiaal kan de koffer goed tegen een stootje. De koffer heeft een eigen gewicht van 2,8 kilo. Hierdoor blijft er nog voldoende gewicht over die u kunt besteden aan uw eigen bagage. De trolley is voorzien van vier stevige wielen die de koffer stabiel op de grond laten staan en waarmee het makkelijk is om de koffer over de grond te rollen zodat u niet te zwaar hoeft te tillen. Door middel van de telescopische trekstang is ook niet nodig dat u hoeft te bukken als u de koffer mee wilt trekken. Dit komt omdat deze stang geheel naar de gewenste hoogte kan worden ingesteld. Deze hardschalige koffer is geschikt voor iedereen omdat het goed tegen een stootje kan en omdat u de keuze heeft uit verschillende kleuren. Door middel het instelbare cijferslot wordt ervoor gezorgd dat uw bagage veilig zit opgeborgen in de handbagage reiskoffer.

 

Waarom de Travelite Yamba 4 Wiel Trolley S kopen?

Deze koffer is klein van formaat maar biedt u voldoende gemak voor tijdens uw reis. De bagage die u nodig heeft voor uw weekendtrip zit er veilig in opgeborgen en door het lichte gewicht van de koffer is het meedragen van uw bagage geen enkel probleem. De koffer is makkelijk wendbaar en is absoluut stevig.

 


Titan Xenon 4 Wiel Trolley

4. Titan Xenon 4 Wiel Trolley - Klein en Fijn

 

Goed op reis met de Titan Xenon 4 Wiel Handbagage Koffer

Bent u op zoek naar een koffer waarmee je goed op reis kan gaan omdat hierin je bagage goed zit opgeborgen? Dan is deze handbagage koffer van Titan er echt een die u moet hebben. De koffer ziet er stijlvol uit en is tot de kleinste details goed afgewerkt. Dit maakt de koffer tot en met de wielen een prachtig geheel. Deze koffer is geschikt voor een weekendtrip of lange reis. De koffer is vrij klein van formaat en daardoor past er niet veel bagage in die u nodig heeft voor een weektrip. Desondanks, biedt de koffer voldoende ruimte voor een heerlijke weekendtrip en waarborgt het de veiligheid van uw bagage voor een lange reis.

 

Stevig en licht

Desondanks het kleine formaat van de Titan Xenon 4, is het een hele stevige koffer die geschikt is voor alle leeftijden. De koffer heeft een eigen gewicht van rond de 2,5 kilo. Dit maakt het een lichte koffer. Het is gemaakt van het materiaal polycarbonaat, en dit materiaal zorgt ervoor dat de koffer het lichte gewicht heeft. Het materiaal heeft ook de eigenschap dat het erg stevig is en waterdicht. De Titan Xenon 4 heeft een TSA slot. Dit maakt de koffer geschikt voor het reizen naar verre landen en dat de bagage in de trolley veilig zit opgeborgen. De trolley is voorzien van een ritssluiting en van een trekstang die in hoogte verstelbaar is. Door middel van de soepele wieltjes onder de koffer, kunt u deze makkelijk over de straat rollen. De verharde schaal van de koffer zorgt ervoor dat uw bagage veilig zit opgeborgen en dat de koffer tegen een stootje kan. Het hoofdcompartiment is voorzien van een ritssluiting zodat de bagage extra stevig vastzit. Deze kleine en stevige koffer is een must have voor alle reizigers die van plan zijn om lekker een weekendje weg te gaan.

 

Waarom kiezen voor de Titan Xenon 4 Wiel Trolley?

Op vakantie gaan is leuk, maar hierbij komt ook het inpakken van bagage bij kijken. Dit zorg al voor voldoende stress. Het is dan niet de bedoeling dat u tijdens de reis ook nog stress ondervindt. Daarom is het belangrijk dat uw bagage op een goede en veilige manier in te pakken zodat u er tijdens de reis geen omkijken meer naar heeft. De Titan Xenon 4 is de ideale handbagage koffer omdat het voldoende ruimte biedt voor uw reis. Daarnaast is de koffer stevig en dit zorgt er weer voor dat uw bagage veilig mee kan worden genomen op uw reis. De koffer is te verkrijgen in twee verschillende kleuren.

 

BEKIJK HIER DE Titan Xenon 4 Wiel Trolley


Decent Tranporto One Trolley 55

5. Decent Tranporto One Trolley 55 - Beste Prijs

 

De degelijke Decent Tranporto One Trolley 55

Bent u op zoek naar een kleine, harde koffer die u mee kunt nemen op een reis? Dan mag deze handbagage koffer niet aan uw reis ontbreken. Deze koffer is vrij klein en ziet er degelijk uit. Tegelijkertijd voorziet het u van alle gemakken en heeft het een handige indeling zodat u uw bagage op een goede manier met u mee kunt brengen. Op het eerste gezicht lijkt het alsof er haast niks in deze koffer past, maar dat is zeker niet waar. De koffer is klein van formaat en beidt voldoende ruimte voor al uw bagage. De koffer is stevig en is voorzien van een stevig slot waardoor deze koffer ook geschikt is voor verre reizen.

 

De kenmerken van de Decent Tranporto One Handbagage Trolley 55

Deze trolley biedt u voldoende ruimte voor al uw bagage omdat het voorzien is van een interne verdeler. Hiermee is de koffer verdeeld in verschillende compartimenten zodat het makkelijker voor u is om uw bagage in te delen. Daarnaast is het ook voorzien van pakriemen. Deze zorgen ervoor dat uw bagage netjes op zijn plaats blijft, zelf bij het schudden van de koffer wat tijdens het transporteren natuurlijk veelvuldig voorkomt. De vier harde wielen van de koffer zorgen ervoor dat deze stabiel op de grond blijft staan als u deze neerzet en dat de trolley makkelijk kan worden verreden zodat u niet zwaar hoeft te tillen. De telescopische trekstang zorgt ervoor dat deze precies op de gewenste hoogte kan worden ingesteld zodat u de koffer nog makkelijker over de straat kunt rollen zonder dat u hoeft te bukken. De koffer is gemaakt van ABS. Dit stevige materiaal maakt de koffer lichter in gewicht (de koffer heeft een eigen gewicht van 2,8 kilo) maar vooral stevig. De koffer kan dus tegen een stootje en dit maakt het geschikt voor zowel jong als oud. Met het TSA slot waarvan de handbagage trolley is voorzien, zorgt ervoor dat uw bagage veilig zit opgeborgen als u deze even onbeheerd achter laat. Met een koffer dat voorzien is van een TSA slot kunt u ook verre reizen maken.

 

Waarom kiezen voor de Decent Transporto One Trolley 55

Deze koffer is er echt eentje die u moet hebben als u op zoek bent naar een goede handbagage trolley die u mee kunt nemen als u een trip gaat maken. Bovendien is dit model zeer scherp geprijsd. Omdat u er van alles in kwijt kunt en u met de verdeler ervoor kunt zorgen dat alles netjes verdeeld is, kunt u zonder zorgen op reis en heeft u geen omkijken meer naar uw bagage.

 

BEKIJK HIER DE Decent Tranporto One Trolley 55


Rimowa Salsa Deluxe Hybrid

6. Rimowa Salsa Deluxe Hybrid - Exclusief

 

De geweldige Rimowa Salsa Deluxe Hybrid

Als u het heeft over een geweldige Handbagage koffer, dan is het de Rimowa Salsa Deluxe wel. Deze koffer is een veelzijdige koffer in zijn soort. Dit komt omdat het enorm veel ruimte biedt voor al uw bagage. De bagage kan op een overzichtelijke manier worden geplaatst in een van de compartimenten en goed worden bevestigd met de inpakelastieken in de koffer. Opvallend aan de koffer is dat deze bestaat uit zowel harde als zachte elementen. Daarnaast is ook het ontwerp iets dat erg opvalt. Zo'n stijlvolle handbagage koffer zoals deze kom je haast niet tegen. Met deze koffer gaat u gegarandeerd met veel plezier op vakantie en bent u van alle gemakken voorzien.

 

De kenmerken van de Rimowa Salsa Deluxe Hybrid

Deze koffer heeft zowel de elementen van een harde als een zachte koffer. Zo is het net zo makkelijk in te pakken als een zachte koffer en is het zo stevig als een harde koffer. Deze Rimowa Salsa Deluxe is verdeel in een aantal vakken. Zo is er een hoofdcompartiment waarin het meeste van uw bagage kan worden geplaatst. Deze kan vervolgens worden vastgemaakt met de elastieken in het compartiment. Daarnaast zijn er verschillende vakken in de koffer, zoals de voorvakken. Deze zijn handig voor belangrijke papieren die u snel bij de hand moet hebben. De koffer is makkelijk voor te trekken aan de in hoogte verstelbare trekstang. Deze trekstang is volledig in hoogte verstelbaar zodat ze aan te passen zijn aan uw lichaamslengte. Wilt u de koffer liever optillen? Dan heeft u handvaten aan zowel de bovenkant als aan de zijkant van de koffer. Door middel van de vier wielen die aan de koffer bevestigd zijn, kan de koffer makkelijk blijven staan. Daarnaast kan de koffer ook makkelijk over de weg worden gereden zonder dat deze al te veel herrie maakt. Kenmerkend voor deze koffer is ook het TSA slot. Hiermee is het ook toegestaan om naar verre landen te reizen. Het slot is veilig en zo kunt u uw bagage op een veilige manier in de koffer achterlaten.

 

Waarom de Rimowa Salsa Deluxe Hybrid Handbagage koffer kopen?

Deze koffer is ideaal voor iedereen die van plan is een aantal dagen erop uit te gaan. Met deze koffer is uw bagage makkelijk mee te nemen. De koffer is stijlvol en biedt ongeveer 37 liter aan ruimte. Met een eigen gewicht van ongeveer 3,9 kilo, is deze koffer niet een echte lichtgewicht. De koffer is stevig en ziet er stijlvol uit. Deze moet dus beslist met u meegaan als u op vakantie gaat.

 


Samsonite B-Lite

7. Samsonite B-Lite Icon - Onze keus

De Samsonite B-Lite Icon is onze absolute topper binnen het segment van de handbagage koffers. Het is de best verkopende koffer van Samsonite en dit is niet voor niets zo. Het model is door je jaren heen steeds aangepast aan hogere standaarden voor gebruik en afwerking. Maar ook is deze koffer door de verschillende kleuren en subtiele afwerking modieus. Deze soepele en uiterst handzame koffer valt op door zijn kwalitatieve materialen en TSA Slot, verstelbare telescopische trekstang en soepel lopende wieltjes. Het is voor ons ook absoluut de beste model in dit segment voor op uw reis. U krijgt 5 jaar garantie van Samsonite en kunt ervan uitgaan dat u zeker lang plezier zult hebben aan dit prachtige model die in verschillende kleuren leverbaar is.

BEKIJK HIER DE SAMSONITE B-Lite icon


Samsonite Chronolite

8. Samsonite Chronolite - Curv

De Samsonite Chronolite is een echte aanrader voor wie een goede en betrouwbare koffer zoekt die bovendien sterk maar ook ultra licht is. De Chronolite is een koffer die is vervaardigd uit het sterke Curv materiaal met 100% polypropyleenkorrels welke ook nog eens extreem licht is. Kortom de Ideale koffer voor op reis. Het model komt met verschillende mooie kleuren die ook allemaal zijn voorzien van o.a. een TSA slot, soepel rollende wieltjes, inpakriemen in vlindervorm en een dubbele telescopische trekstang. Ook hier krijgt u 10 jaar garantie van Samsonite en zult u zeker lang plezier aan hebben.


American Tourister Pasadena

9. American Tourister Pasadena

De American Tourister Pasadena is een bijzonder scherp geprijsd model van een door Samsonite geproduceerde koffer. Deze harde koffer behoort tot de top van dit soort van handige koffers omdat de prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed is. Hij beschikt over een cijferslot, is van het sterke en stootvaste ABS gemaakt en is beschikbaar in verschillende mooie kleuren. De binnenruimte is voorzien van handige inpakriemen en de koffersluiting gaat met een rits. Nast een handvat aan de boven en zijkant van de koffer is hij goed wendbaar door zijn zwenkbare wieltjes. U krijgt een fabrieksgarantie van 2 jaar op deze koffer van American Tourister en zult hem zeker graag gebruiken op uw reis.

 


Kipling Darcey Trolley

10. Kipling Darcey Trolley - Luxe model

De Kipling Darcey Trolley is een bijzonder stijlvolle trolley van het bekende merk Kipling. Deze hippe koffer zal u bovendien ook veel comfort bieden en is voorzien van veel extra's. Met zijn goede zwenkbare wieltjes en uitschuifbare en instelbare trekstang neem je hem eenvoudig mee op reis. De afwerking is zeer mooi en de binnenruimte van deze luxe koffer is zeer goed. Er zijn veel opbergvakken zowel van binnen als van buiten en natuurlijk krijg je bij deze kipling koffer ook een mooie sleutelhanger. Kipling geeft standaard 2 jaar fabrieksgarantie op dit model.

BEKIJK HIER DE Kipling Darcey Trolley


IATA richtlijnen bekende vliegtuigmaatschappijen


De richtlijnen voor handbagage bij KLM zijn:
Maximale afmetingen (cm) 55x25x35 en het maximale gewicht is 12 Kg (incl. jas, laptop en overige losse reisspullen).
De richtlijnen voor handbagage bij Ryanair zijn:
Maximale afmetingen (cm) 55x40x20 en het maximale gewicht is 10 Kg.
De richtlijnen voor handbagage bij Easyjet zijn:
Maximale afmetingen (cm) 50x40x20 en het maximale gewicht is 7 Kg.

De richtlijnen voor handbagage bij Transavia zijn:
Maximale afmetingen (cm) 55x35x25 en het maximale gewicht is 10 Kg.
De richtlijnen voor handbagage bij Arkefly zijn:
Maximale afmetingen (cm) 50x40x20 en het maximale gewicht is 7 Kg.
De richtlijnen voor handbagage bij Delta Airlines zijn:
Maximale afmetingen (cm) 55x35x23 en Geen bagage limiet, moet wel draagbaar zijn 
en passen in de bagagebakken in het vliegtuig..


Aanbiedingen Online

Wanneer u de laatste aanbiedingen vanuit het assortiment van merken voor handbagage koffers wilt bekijken kunt u voor onderstaande leveranciers in Nederland kiezen. Met een mooi assortiment van verschillende merken en formaten. Wij vinden het belangrijk dat u zonder vragen op reis gaat. Wij garanderen bij deze online webwinkels altijd de beste service, prijs en leveringsvoorwaarden als vandaag besteld en morgen al in huis. Bovendien ontvangt u hier een goede garantie en mogelijkheden tot omruilen. Bekijk de volledige collectie eens rustig en let vooral op de verschillende afmetingen, gewicht maar natuurlijk ook op het merk, garantie en kwaliteit van de koffers.