Harde koffers

Wanneer u een harde koffer online wilt bestellen zult u merken dat er een enorm aanbod is van hardschalige koffers. U kijkt wellicht direct naar het model of de kleur en dit is ook zeker belangrijk. Maar toch zijn er nogal wat merken op de markt en heeft u oneindig veel keuze om een nieuwe reiskoffer aan te schaffen. Wij van reiskoffer.info hebben voor u de beste merken en modellen op een rijtje gezet en u kunt direct kijken of u hier een geschikt model tussen kunt vinden, Ook hebben wij op deze pagina leuke aanbiedingen voor harde koffers staan maar u kunt natuurlijk ook direct naar alle aanbiedingen voor reisbagage gaan om te bekijken welke koffers er momenteel in de aanbieding zijn.

Welke harde koffers zijn nu het beste en hoe hebben we nu deze top 5 voor u opgesteld. Welnu om te kunnen beoordelen welke koffers hiertoe behoren, en dit is onze selectie, hebben wij een aantal criteria opgenomen.

  • Is het een bekend merk harde koffer met ook positieve reviews,
  • Welke fabrieksgarantie wordt er op deze koffer gegeven,
  • Wat is de kwaliteit van de koffer. (gebruik, afwerking, duurzaamheid),
  • Welk materiaal is er gebruikt voor de harde schaal,
  • Welke verkoopervaringen zijn er met deze koffer.

 


Onze TOP 5 beste hardschalige koffers


Samsonite aeris

1. Samsonite Aeris

De Samsonite Aeris Koffer is een kwalitatieve top koffer van het bekende merk Samsonite. De koffer is er in verschillende formaten en diverse kleuren. Hij is gemaakt van het stevige materiaal polypropylene wat hem naast sterk ook licht maakt. De Samsonite Aeris is uitgevoerd met een trekstang die in hoogte is te verstellen en heeft 4 zwenkbare wielen van uistekende kwaliteit en een degelijk TSA cijferslot. Omdat de handvaten en sloten zijn verzonken zijn ze goed beschermd tijdens hun reis. U heeft een fabrieksgarantie van 5 jaar op deze koffer en het is met recht de nummer 1 geworden gezien de prijs/kwaliteit verhouding.

Beoordeling

    Kwaliteit
    Gebruik
    Prijs
    Garantie

BEKIJK HIER DE SAMSONITE AERIS


American Tourister Bon Air

2. American Tourister Bon Air

De American Tourister Bon Air Koffer by Samsonite is bij ons op de tweede plaats geëindigd. Deze harde koffer is vervaardigd van  Polypropyleen wat hem erg sterk en licht maakt. De dubbele trekstang met drukknop is uitschuifbaar en goed verstelbaar in hoogte. Hij is voorzien van twee handvaten (boven en zijkant) en voorzien van een combinatie TSA Slot welke handig is als u via Amerika reist. De vier schokabsorberende wieltjes zijn zwenkbaar en van uitstkekende kwaliteit. Voor het inpakken van uw bagage heeft dit model gekruiste inpakriemen en heeft een praktisch interieur met tussenschot. Bovendien heeft u een fabrieksgarantie van 2 jaar op deze koffer.

Beoordeling

    Kwaliteit
    Gebruik
    Prijs
    Garantie

BEKIJK HIER DE AMERICAN TOURISTER BON AIR


Rimowa salsa

3. Rimowa Salsa 

De Rimowa SaIsa koffer is onze nummer 3 in de collectie harde koffers. Rimowa is wellicht wel het beste koffermerk van dit moment maar is zeker niet de goedkoopste. Alle Rimowa koffers zijn uiterst duurzaam en vergeet niet dat u een koffer aanschaft die erg lang mee zal gaan. De salsa collectie is gemaakt van polycarbonaat welke als uniek materiaal zowel UV-straling en extreme warmte en koude kan doorstaan. Aan de andere kant zijn deze koffers enorm flexibel waardoor onder uiterst extreem gebruik jet materiaal altijd weer in zijn oude vorm terugkomt. Ook zijn deze koffers bijzonder licht en bijzonder mooi afgewerkt. Alle modellen hebben een TSA- Slot, meertraps uittrekbaar telescoopsysteem, YKK-ritsen, w telescopische zwenkbare wielen en niet te vergeten een garantie van 5 jaar.

Beoordeling

    Kwaliteit
    Gebruik
    Prijs
    Garantie

BEKIJK HIER DE RIMOWA SALSA


Travelite vector

4. Travelite Vector 

De Travelite vector koffer is een echte Duitse prijs/kwaliteit knaller. Travelite is in Duitsland niet voor niets een sterk merk omdat u ook een uitstekende koffer krijgt voor het geld. Deze ABS koffer is uiterst sterk maar ook licht en flexibel. Hij is in verschillende formaten te bestellen en is voorzien van een TSA-Slot. De koffers is uitgerust met 4 zwenkbare wieltjes en heeft een verstelbare trekstang. De koffer heeft verder pakriemen om uw bagage op zijn plaats te houden en een verdeler met handige ritsvakken. U krijgt standaard  een fabrieksgarantie van 2 jaar op deze mooie Travelite koffer.

Beoordeling

    Kwaliteit
    Gebruik
    Prijs
    Garantie

BEKIJK HIER DE TRAVELITE VECTOR


Titan X2 Flash

5. Titan X2 Flash 

De Titan X2 Flash koffer is een echte design koffer van uitstekende kwaliteit. Deze koffer is vervaardigd van het sterke en flexibele polycarbonaat welke de koffer ook bijzonder licht maakt. Opvallend is natuurlijke zijn moderne vormgeving maar u heeft bovendien ook een model waar u nog lang plezier van zult hebben. De Titan koffer heeft een aluminium verstelbare trekstang en vier zwenkbare wieltjes. Ook heeft deze harde koffer een verzonken TSA-Slot. De binnenzijde is mooi afgewerkt en heeft voldoende opbergvakken, waterafstotende rits en pakriemen aan beide zijde als een tussenschot met rits. U krijgt op deze Titan koffer een fabrieksgarantie van 3 jaar.

Beoordeling

    Kwaliteit
    Gebruik
    Prijs
    Garantie

BEKIJK HIER DE TITAN X2 FLASH


Aanbiedingen Harde koffers

Natuurlijk zijn er regelmatig leuke aanbiedingen voor harde koffers. Door het gehele jaar heen houden wij deze natuurlijk voor u in de gaten. U kunt hiernaast direct de actuele aanbiedingen en of actiecodes bekijken en hier een geschikt model zoeken . Omdat er regelmatig wisselende modellen (zowel nieuw als oudere modellen) in de uitverkoop of sale gaan is het raadzaam deze pagina af en toe te blijven volgen. Of bekijk ook eens onze zachte koffers, lichtgewicht koffers, handbagage koffers of koffersets.