Kipling Darcey Trolley

  • Kipling Darcey Trolley

Kipling Darcey Trolley

Op elk gebied zijn er weer bekende merken en Kipling is een ontzettend bekend merk op het gebied van tassen, maar ook op het gebied van koffers. Kenmerkend is het aapje dat altijd aan de tas of koffer hangt bij aanschaf. Dit is als het ware het logo van Kipling, en hoort dus ook echt bij de koffer. Een veel gekozen koffer is de Kipling Darcey Trolley. Je kunt rekenen op geweldige kwaliteit en een koffer die een lange tijd mee zal gaan. Bovendien is hij gemakkelijk mee te nemen dankzij de wieltjes en kun je zelf kiezen uit blitse kleuren. Er zijn verschillende groottes beschikbaar zodat jij de perfecte koffer kunt vinden voor jouw reis.

 

Specificaties

Er wordt vaak gezegd dat de kleinste variant, eigenlijk bedoeld is als handbagage. Hij is echter ook te gebruiken voor een korte reis of voor een weekend weg waarin iemand maar weinig spullen mee hoeft te nemen. Bij Kipling wordt S, M en L gebruikt om de groottes van de koffer aan te duiden. Hierbij is natuurlijk maat S de kleinste, en L de grootste.

 

De maat S is 55 centimeter hoog, 35 centimeter breed en 20 centimeter diep. Met een inhoud van 30 liter, is het geen erg grote koffer, maar groot genoeg voor een korte reis of als handbagage. Hij is voorzien van vier wielen, een trekstang en natuurlijk ook een handvat. De koffer weegt zelf slechts 2,4 kilo zodat je zelf nog genoeg mee kunt nemen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je koffer te zwaar wordt. De maat M is ook voorzien van vier wieltjes, een trekstang en een handvat. Deze variant is 67 centimeter hoog, 43 centimeter breed en 26 centimeter diep. Met de inhoud van 60 liter kun je genoeg meenemen. De koffer weegt 3,6 kilo. En voor de mensen die niets thuis willen laten, kun je kiezen voor de grootste variant die 74 centimeter hoog is, 49 centimeter breed en 29 centimeter diep. De inhoud van deze koffer is 89 liter en hij weegt 3,1 kilo.

 

Alle koffers hebben twee jaar fabrieksgarantie en zijn gemaakt van nylon, een zachte maar stevige stof waardoor jouw spullen niet beschadigd zullen raken.

 
BEKIJK HIER DE Kipling Darcey Trolley TOP 5 HANDBAGAGE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>