Kipling Youri koffer

  • Kipling Youri koffer

Kipling Youri Koffer

Er zijn veel bekende merken op het gebied van onder andere tassen. Denk aan bijvoorbeeld Eastpak, maar ook Kipling heb je waarschijnlijk al wel eens voorbij zien komen. Kipling heeft veel verschillende tassen waaronder ook tassen die bijvoorbeeld gebruikt worden op school. Kipling heeft echter ook nog een aanbod in koffers, en dus niet alleen in rugzakken. Het bekende merk staat bekend om ontzettend goede kwaliteit en uiteraard is ook bij een koffer de kwaliteit ontzettend belangrijk. Er zijn veel verschillende modellen en maten verkrijgbaar. Een van de modellen is Kipling Youri. Een bekend model en dat is natuurlijk niet voor niets.

 

Specificaties

Je hebt een kleine maat, de middelgrote maat en de grote maat. Over het algemeen wordt de kleinste maat gezien als een koffer die geschikt is voor handbagage. Tijdens het reizen scheelt dit geld omdat je niet hoeft te betalen voor een koffer en toch redelijk wat mee kunt. Deze koffer is geschikt voor een korte trip of een weekendje weg. Voor een langere vakantie kan er het beste gekozen worden voor de maat die ook wel M genoemd wordt. Voor iemand die echt veel spullen mee moet, is de maat L dan weer een aanrader.

 

De kleinste maat is 35 centimeter lang, 23 centimeter breed en 55 centimeter hoog. Deze koffer weegt zelf 2,9 kilo en er past 33 liter in. Hij is gemaakt van polyamide dus je kunt zeker rekenen op een stevige tas. De maat M is 42 centimeter lang, 68 centimeter hoog en 30 centimeter diep. Er past maar liefst 75 liter in, wat vaak genoeg is voor de meeste mensen. Deze koffer weegt zelf 3,7 kilo. Ten slotte is er nog de grootste variant. Deze is 49 centimeter lang, 78 centimeter hoog en 30 centimeter diep. In deze variant past 116 liter. Deze koffer weegt zelf 3,71 kilo.

 

Alle maten zijn voorzien van wieltjes maar natuurlijk ook van een trekstang om hem gemakkelijk mee te kunnen nemen. Je kunt hem ook zelf tillen dankzij de handvatten. Dankzij het TSA slot zijn jouw spullen altijd veilig en wat je bij dit merk altijd krijgt is het leuke Kipling aapje als sleutelhanger!

 
BEKIJK HIER DE KIPLING YOURI

TOP 5 ZACHTE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>