Koffersets voor op vakantie (Koopgids 2022)

Handige koffersets voor het gezin

Koffersets zijn handig wanneer u tevreden bent over de uitvoering van een koffer en er direct meer van verschillende formaten wilt bestellen. U krijgt dan vaak drie koffers in verschillende formaten. Veel consumenten kiezen ervoor om zich te oriënteren op een kofferset omdat je vaak minder betaalt dan alle koffers afzonderlijk aan te schaffen. Er zijn zowel harde als zachte koffersets verkrijgbaar en van verschillende merken.

 

Maar is dit ook een goede keuze en waar moet u dan bij de aanschaf op letten? Let op dat u alleen door de prijs "geen kat-in-de-zak koopt" door leuke stuntprijzen voor een kwalitatief slechte kofferset.

 

BEKIJK HIER DE KOFFERSETS  

Een kofferset is vaak op het eerste gezicht aantrekkelijk in de prijs maar vaak ervaren wij dat er altijd 1 a 2 koffers in de praktijk gebruikt gaan worden. Dat het model hetzelfde is is vaak mooi meegenomen maar wellicht kan het ook interresant zijn gewoon een tweede koffer aan te schaffen en u bent hetzelfde geld kwijt. Ook is er maar relatief weinig aanbod in koffersets en zeker de bekende merken zijn hier niet in terug te vinden. U moet dus heel goed onderzoeken of het merk van de kofferset wel bekend en betrouwbaar is. De Koffersets die volgens ons betrouwbaar en goed in de markt vallen zijn de Merken Decent en Princess die regelmatig leuk geprijsde koffersets aanbieden.