Beste Lichtgewicht koffers 2024 - Koopgids

Lichtgewicht koffers zijn tegenwoordig erg gemakkelijk als u op reis gaat en veel mee wilt nemen. Omdat luchtvaartmaatschappijen steeds strengere eisen stellen aan de hoeveelheid gewicht welke u mag meenemen is het in het voordeel van een lichtgewicht koffer meer bagage mee te nemen dan normaal. De lichte koffers zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er de harde als de zachte uitvoeringen maar ook de handbagage modellen zijn erg populair. De merken hebben allen goed gelet op het uiteindelijke gewicht en hiervoor vaak speciale lichtere materialen gebruikt bij de fabricage van deze koffers met behoud van de sterkte als ook de flexibiliteit en kwaliteit.. Door deze innovatie zijn de koffers vaak wel net iets duurder dan de overige koffersoorten maar het comfort met deze modellen is natuurlijk optimaal.

Materialen die vaak gebruikt worden zijn Curv, Polyester of Polycarbonaat die stevigheid en gewicht optimaal combineren. De koffers zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Zo kunt u verschillende kleuren, afmetingen, trolleysystemen en sloten kiezen en naturlijk zijn er ook veel bekende merken die deze mooie koffers aanbieden. Door de continue ontwikkeling van nieuwe materialen komen er regelmatig nieuwe hippe lichtgewicht reiskoffers op de markt. 

 video: Samsonite Firelite

Aandachtpunten bij de aankoop van een lichtgewicht koffer zijn:

 • Bedenk vooraf welk formaat koffer u nodig heeft,
 • Koop niet voor een individuele reis maar meer naar de langere termijn,
 • Zorg ervoor dat u een vertrouwd merk neemt uitzoekt,
 • Beoordel voorafgaand aan uw koop of u een TSA-Slot nodig heeft,
 • Bekijk het trolleysysteem, wieltjes, trekstang op kwaliteit,
 • Is er een goede fabrieksgarantie op het product,
 • Bekijk onze top 5 modellen voor optimale zekerheid.

Beste Lichtgewicht Koffers 2024

Lichtgewicht KofferGewichtGarantiePrijs 
Samsonite Respark Spinner (Tip!) 3.4 - 3.7 Kg 5 jaar € 350 - € 420
American Tourister Bon Air Spinner 3.1 - 3.4 Kg  2 jaar € 111 - € 169
Samsonite Base Boost 2.0 - 3.1 Kg  5 jaar € 119 - € 180
Titan Litron 3.4 - 3.7 Kg  5 jaar € 350 - € 419
Samsonite Nuon Spinner (Goede Keus) 2.5 - 3.9 Kg  5 jaar € 269 - € 329
SuitSuit Caretta 2.3 - 4.3 Kg  2 jaar € 60 - € 90
Samsonite Major-Lite Spinner (Beste kwaliteit) 2.2 - 3.1 Kg  10 jaar € 429 - € 499
Travelite Air Base (Tip!) 2.1 - 3.2 Kg  2 jaar € 120 - € 150
Decent Tranporto One 2.8 - 4.5 Kg  2 jaar € 50 - € 160
Gabol Cloud 1.8 - 2.7 Kg  3 jaar € 65 - € 85
Samsonite Light Shock (Tip!) 1.7 - 2.8 Kg 10 jaar € 200 - € 400 en meer

 

Samsonite Spark SNG

1. Samsonite respark spinner - Top kwaliteit voor scherpe prijs

De Samsonite Respark Spinner is een soepele zachte lichtgewicht koffer die uw bagage goed zal beschermen en bovendien praktisch in het gebruik. Het model is in verschillende kleuren leverbaar en in verschillende afmetingen afhankelijk van uw inpakvolume. Kenmerkend is dat deze De Samsonite Respark Spinner een vernieuwend design heeft gekregen die deze koffer erg populair heeft gemaakt bij veel reizigers. Deze serie is soepeler maar ook lichter en praktischer dan zijn voorgangers. Bovendien is de kwaliteit zoals u deze van een Samsonite koffer mag verwachten. Met een fabrieksgarantie van 5 jaar zult u heel veel plezier beleven aan deze topper. Wanneer u naar de USA gaat reizen is een TSA slot erg handig en alle Spark modellen zijn hiermee uitgerust. Maar deze Samsonite Respark is ook uitstekend als een echte weekendtas te gebruiken, aangezien hij eenvoudig is mee te nemen op reis. Met de twee (upright) of vier (spinner) soepele wielen is hij eenvoudig te hanteren en de dubbele trekstang geeft een stevige grip. De koffer is extra beschermd aan de achterzijde met polyurethaan waardoor slijtage minder snel optreedt.

De binnenzijde van deze koffer is voorzien van een hoofdvak met ritssluiting. Met de geruiste inpakriemen en een smart fix buckle systeem worden de bagage uitstekend georganiseerd. Aan de voorkant van de koffer heeft u een extra ritsvak die handig is voor het bewaren van documenten die u tijdens de reis snel voorhanden moet hebben. Ook heeft de koffer een uitneembaar waterdicht bovenvak die door Samsonite ook wel toppocket wordt genoemd. Dit is handig voor uw reisdocumenten en of bijvoorbeeld een flesje drinken in te bewaren. Kortom een lichtgewicht koffer die slim en handig mee op reis kan worden genomen.

Voordelen Nadelen
 • Scherpe prijs kwaliteit verhouding
 • Niet zo sterk als een hardschalig model
 • 5 jaar garantie
 
 • Licht en uitermate soepel
 
 • Voor zowel prive als zakelijke reizen
 

American tourister Bon Air Spinner

2. American Tourister Bon Air Spinner - Heerlijke sterke lichtgewicht

De American Tourister bon air spinner is een uitstekende lichtgewicht koffer die door het gebruik van polypropyleen extra licht is maar wel sterk. De koffer is bij ons een favoriet vanwege zijn goede prijs-kwaliteit verhouding en verschillende kleuren en maten. Naast een moderne uitstraling is dit model een topper van het merk American Tourister. De koffer is bovendien vanuit de expertise van Samsonite vervaardigd en hierdoor bent u altijd verzekerd van bijzonder kwaliteit en duurzaamheid. Alle modellen zijn praktisch ingedeeld met veel opbergruimte. Naast het hoofdcompartiment waar u de belangrijkste bagage kunt opbergen beschikt hij over handige inpakriemen en een vak met ritssluiting. De verschillende compartimenten zijn goed van elkaar gescheiden door een tussenschot. Hierdoor kunt u uw bagage handig scheiden en blijft deze ook goed tijdens uw reis op zijn plek liggen. Dit tussenshot is bovendien nog eens voorzien van twee netvakken met een ritsluiting zodat u hier ook kleine voorwerpen in kunt opbergen.

De American Tourister bon air spinner is leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen maar heeft altijd een dubbele trekstang die uitschuifbaar is en verstelbaar. De koffer is uitgevoerd met 4 wielen en een TSA slot die het reizen naar America probleemloos laat verlopen. Wanneer u kiest voor het handbagage model dan voldoet deze aan de IATA norm. De koffer heeft een handig handvat aan de bovenzijde en is eenvoudig rechtop te hanteren door zijn gewicht en vier spinning wielen. Ook kan deze tegen een stootje en dit komt ook vanwege de studs die aan de zijkanten voor extra bescherming zorgen. De koffer heeft een handige kofferlabel en u heeft een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Voordelen Nadelen
 • De koffer is licht en sterk tegelijk
 • Polypropyleen is minder goed dan Curv of polycarbonaat
 • Verschillende compartimenten met een tussenvak en ritsvak
 • De koffer heeft 2 jaar fabrieksgarantie
 • Een TSA slot voor reizen naar of langs de USA
 
 • spinning wielen om de koffer eenvoudig te rijden
 

Samsonite base boost

3. Samsonite Base Boost - Zachte comfort topper

De Samsonite Base Boost Koffers zijn een voorbeeld van top lichtgewicht koffers voor een uitstekende prijs-kwaliteit. De Base Boost collectie van het topmerk Samsonite is een voorbeeld van een tijdloos model die een hoogwaardige afwerking heeft maar dus ook heel goed is ontworpen vanuit de mogelijkheden waarvoor een koffer in dit segment zich zou moeten meten. De Base Boost is een relatief nieuw model waar alle ervaringen in zijn meegenomen om een hoogwaardige kwalitatieve lichtgewicht koffer te produceren. Wij zijn zeer gecharmeerd van dit model die in verschillende kleuren met dip-eye look als ook afmetingen wordt geleverd. Door het gebruik van Polyester is de koffer licht en sterk en u kunt kiezen uit de supright met twee wielen of de spinner met vier wielen. Het handbagagemodel voldoet volledig aan de IATA-norm voor handbagage voor alle vliegmaatschappijen en is voorzien van een geïntegreerd TSA-slot. De koffers zijn allen bijzonder licht en zelfs de grotere formaten zullen niet meer dan 3 kg wegen. De koffer is er voor de echte wereldreiziger of gewoon reizigers die hiermee naar hun favoriete zomervakantie-bestemming gaan. Met de verstelbare trekstang kunt u deze koffer eenvoudig mee op reis nemen en met een fabrieksgarantie van 5 jaar geeft aan dat de kwaliteit uitstekend is.

Wanneer u veel wilt meenemen op reis dan is er altijd wel een geschikte afmeting te vinden de Base Boost heeft veel opbergruimte en dit begint al met veel opbergvakken in en rondom de koffer. De bagage wordt goed op zijn plek gehouden door de inpakriemen. Maar ook de handige ritsvakken geven de mogelijkheid om kleinere reisspullen mee te nemen. De koffer is op veel plekken met speelse details afgewerkt door gebruik van trendy details in metaalkleur. Hierdoor weet u zeker dat u een echte bijzondere lichtgewicht koffer heeft waar u zeker nog langer plezier aan zult beleven.

Voordelen Nadelen
 • Licht en veel opbergruimte
 • Niet zo sterk als een hardschalig model
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Opbergruimte alleen door inpakriemen te verdelen
 • Uitstekende kwaliteit
 
 • Mooi en stijlvol design
 

Titan Xenon Deluxe

4. Titan Litron - Optimale bescherming

Bent u op zoek naar een stevige luxe lichtgewicht koffer dan is de Titan Litron een model welke u zeker moet overwegen. De collectie is divers en tijdloos en met de luxe kleuren gecombineerd met verschillende formaten is deze koffer erg populair bij veel reizigers. Titan staat vanuit zijn oorsprong bekend als een uitstekend merk en heeft bovendien als specialiteit om echte lichtgewicht koffers te produceren met Duitse grundlichkeit. Maar Titan lichtgewicht koffers zijn altijd bijzondere modellen die zich graag laten zien. Omdat bovendien alles tot in de perfectie is vervaardigd zult u aan deze modellen ook veel plezier beleven. De lichtgewicht trolleys van Titan zijn allen van mat polycarbonaat vervaardigd en hierdoor niet alleen licht maar ook erg sterk tijdens uw reis. Het materiaal is bovendien ook krasbestendig en voorzien van een TSA slot. Natuurlijk heeft het model vier soepele wielen en een verstelbare dubbele trekstang. Hierdoor kunt u deze koffer eenvoudig meenemen tijdens uw reis.

De Titan is ook handig voor de meer zakelijke reiziger aangezien er ook handige handbagage formaten zijn waar u een laptop of tablet eenvoudig in kunt opbergen. Maar ook kleding is eenvoudig mee te nemen door deze in het achterste compartiment met de elastische inpakriemen op te bergen. Dit compartiment is ook voorzien van handige ritsvakken voor kleinere reisspullen. Verder heeft deze koffer drie ritsvakken aan de binnenzijde waar veel grotere spullen in zijn mee te nemen. De koffer voldoet aan de IATA-norm en u heeft op deze Titan lichtgewicht reiskoffer een fabrieksgarantie van 3 jaar.

Voordelen Nadelen
 • Handige lichtgewicht koffer
 • Kleurstelling niet heel breed
 • Ook voor de zakelijke reiziger
 
 • Hoge afwerking en sterk materiaal
 
 • Goede prijs-kwaliteit
 

Samsonite Neopuls

5. Samsonite Nuon Spinner - Luxe design

De Samsonite Nuon Spinner serie is een echte topper op het gebied van de lichtgewicht koffers en een echte favoriet van Reiskoffer.info. Naast een modern design zijn deze lichtgewicht koffers vervaardigd uit het lichte maar ook sterke polycarbonaat materiaal. Deze materiaalsoort is speciaal door Samsonite ontwikkeld en er zal geen ander merk gebruik van mogen maken, aangezien deze is gepatenteerd. De eigenschappen van het materiaal kenmerken zich door de sterkte als ook het lichte gewicht. Samsonite is continue in ontwikkeling om vanuit hun vakmanschap nieuwe materialen te ontwikkelen waarmee uw reisplezier kan worden verbeterd. Dit is zeker terug te vinden in deze unieke en innovatieve Nuon collectie. De koffer is door een rits af te sluiten die is voorzien van een TSA combinatieslot waardoor u ook probleemloos naar de VS kunt reizen. U kunt de koffer op twee verschillende manieren dragen, aangezien deze een handvat aan de bovenkant als aan de zijkant heeft. Deze handvatten als ook de wielen en de stuurstang hebben mooie en stijlvolle details in zilver- en champagne kleur. Een uitstraling die deze koffer ook zeer chique maakt. Voor het comfort tijdens het transport zorgen de dubbele wielen wel die natuurlijk van een kwaliteit zijn vervaardigd zoals u dat van Samsonite kunt verwachten.

Wanneer u uw bagage wilt meenemen in de Samsonite Nuon Spinner dan zult u merken dat er vooral nagedacht is over het comfort van inpakken van uw koffer. De koffer is voorzien van een tussenschot en is mooi afgewerkt. Met de elastische inpakriemen kunt u de bagage mooi op zijn plek houden. Natuurlijk heeft u op deze koffer weer een fabrieksgarantie van 5 jaar waardoor u lang plezier kunt hebben van deze koffer.

Voordelen Nadelen
 • Perfecte afwerking
 • Iets hoger budget
 • Modern design met mooie luxe details
 
 • Sterke koffer
 
 • Ultralicht
 

SuitSuit Caretta

6. SuitSuit Caretta - Trendy lichtgewicht

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere lichtgewicht koffer dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar de SuitSuit Caretta serie. SuitSuit is sinds 2008 een merk die iedere keer weer een bijzondere koffer weet te produceren. Het merk is gericht op de vrouwelijke reizigers. Bij SuitSuit staat de innovatie in gebruik van materialen en functionaliteit als ook design centraal bij de ontwikkeling van ieder model. Wanneer je een SuiSuit koffer aanschaft zal deze dus nooit saai zijn, integendeel het zijn opvallende koffers. De SuitSuit lichtgewicht reiskoffers zijn altijd trending en daarom ook zo populair bij steeds meer vrouwelijke modieuze reizigers. De SuitSuit Caretta koffer is een serie die is geïnspireerd op de schildpad. De harde schaal van de koffer is voorzien van een motief met dertien vlakken zoals deze ook bij echte schildpadden voorkomt. Met dit motief wil SuitSuit aangeven dat deze serie even krachtig is met perfecte bescherming als bij de schildpad zelf.

De Caretta is er in verschillende kleuren en formaten en voorzien van vier soepele 360 graden wieltjes die hem met een dubbele verstelbare trekstang eenvoudig in gebruik maakt. De koffer wordt afgesloten met een rits met cijferslot. Het handbagage model voldoet volledig aan de IATA norm. De binnenkant van deze Caretta koffer is gevoerd en net zo bijzonder als aan de buitenkant. Het bovenste compartiment heeft een tussenschot met ritsvak waar u voldoende reisbagage in kunt opberegn. Het onderste compartiment is ook voorzien van voldoende opbergruimte en de inpakriemen zorgen ervoor dat uw bagage goed op zijn plek wordt gehouden. SuitSuit geeft 2 jaar fabrieksgarantie op zijn lichtgewicht koffers en verzekerd u van veel reisplezier.

Voordelen Nadelen
 • Lichtgewicht koffer met trendy design en kleuren
 • Speciaal voor de vrouw
 • Eenvoudig te verplaatsen door zijn 4 zwenkbare wieltjes
 
 • Goed herkenbaar door opvallend design
 
 • Twee jaar fabrieksgarantie
 

Samsonite Major-Lite Spinner

7. Samsonite Major-Lite Spinner - De beste keuze

De Samsonite Major-Lite lichtgewicht koffers behoren tot de beste koffers die ooit gemaakt zijn en is een echte aanrader. Wat deze koffers zo bijzonder maakt is het Curv materiaal waarvan deze serie is gemaakt gecombineerd met de hoogwaardige productienormen van de serie. Je bent niet voor niets van 10 jaar fabrieksgarantie verzekerd. Samsonite ziet de Major-Lite als een absolute topper waarvan ze overtuigd zijn dat u hier nog heel veel reisplezier aan zult beleven. Laten we eens kijken naar de bijzondere eigenschappen van deze topper binnen de lichtgewicht koffers.

Zoals we al besproken is de Samsonite Major-Lite geproduceerd vanuit de unieke materiaalsoort Curv. Deze materiaalsoort is speciaal door Samsonite ontwikkeld en combineert een enorme sterkte met een ultra lichtgewicht. Uniek dus voor een hardschalige lichtgewicht koffer. Ook is de Major-Lite voorzien van vier 360 graden soepel roterende wielen die hem samen met de uitschuifbare trekstang uitstekend mobiel maken. Met een handvat boven en aan de zijkant is hij bovendien op verschillende manieren draagbaar. De Major-Lite is voorzien van waterbestendige ritsen van PU-coating waardoor vocht onder zware weersomstandigheden geen invloed heeft op de inhoud van de reiskoffer. De Major-Lite is er in verschillende formaten en bijzondere kleuren. Hierdoor is er zowel een handbagage model als ook een grote koffer van respectievelijk 1.9 tot 2.9 Kg. Er is veel praktische opbergruimte in de volledig gestoffeerde koffer aanwezig en de gekruiste inpakriemen zorgen ervoor dat uw kleding goed op zijn plek wordt gehouden. Het TSA-slot zorgt ervoor dat u ook zorgeloos naar de VS kunt reizen. De Major-Lite is een absolute topper onder de harde lichtgewicht koffers en door zijn sportieve design en uitmuntende kwaliteit niet voor niets onze beste keus. Met de 10 jaar garantie kunt u lang genieten van een koffer die u niet snel in de steek zal laten.

Voordelen Nadelen
 • Uitermate sterke maar ook lichte koffer door het gebruik van de materiaalsoort Curv
 • Prijs, maar dan doe je er ook wel veel langer mee.
 • Beste kwaliteit in de afwerking van de koffer
 
 • Soepel en multifunctioneel in gebruik
 
 • Beste fabrieksgarantie van 10 jaar
 

Travelite Air Base

8. Travelite Air Base - Hoogwaardige afwerking

De Travelite Air Base is een lichtgewicht koffer die wordt gekenmerkt door een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Het is een comfortabele koffer die in verschillende formaten beschikbaar is. U kunt voor een handbagage model, maar ook voor een groot model kiezen. Travelite is een Duits merk die zich al sinds 1949 richt op innovatieve reisbagage. Lichtheid, kwaliteit en stabiliteit zijn de belangrijkste kenmerken van dit merk. Of het nu gaat om een zakenreis of een vakantie, de koffers van Travelite zijn multifunctioneel en zeer betrouwbaar. De Travelite Air Base koffer is gemaakt van polypropyleen welke als materiaalsoort de koffer uitermate sterk en licht maakt De koffer is eenvoudig te vervoeren door de 4 soepele wielen met een draairotatie van 360 graden. De koffer is met een ritssluiting te openen en af te sluiten met een TSA-cijferslot die het reizen naar de USA ook nog eens eenvoudiger maakt. Met handvatten aan de bovenkant en zijkant kan hij op verschillende manieren vervoerd worden. Maar met de meertrapse trekstang is hij ook op de juiste hoogte af te stellen. Wanneer u de bagage inhoud van de koffer bekijkt dan is deze tot maar liefst 81 liter inhoud uit te breiden. Het formaat is persoonlijk en er zijn voldoende mogelijkheden voor de juiste inhoud voor uw reis. De gekruiste inpakriemen zorgen ervoor dat uw bagage op de juiste plek wordt gehouden.

Grote maat trolley uit de Air Base serie van Travelite. De Air Base serie is gemaakt van sterk polypropyleen en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Voorzien van praktisch interieur met elastische inpakriemen en een intern ruim ritsvak. Met 4 soepele spinning wielen en verstelbare trekstang. Het hoofdcompartiment is volledig gevoerd en de koffer voelt ook comfortabel. Opnieuw een uitstekende lichtgewicht reiskoffer van het bekende merk Travelite. Bij deze Travelite Air Base krijgt u 2 jaar fabrieksgarantie.

Voordelen Nadelen
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Hoogwaardige afwerking
 
 • Stoot en krasbestendig
 
 • Verschillende formaten
 

Decent Tranporto one

9. Decent Tranporto One - Prijsknaller

De Decent tranporto one koffer is een betaalbare lichtgewicht koffer die wij speciaal onder de aandacht willen brengen bij reizigers die voor weinig geld een goede koffer willen bestellen. De prijs zit hem vooral in het gebruik van het materiaal welke voor de Tranporto one ABS is. ABS staat bekend vanwege zijn sterkte en prijs. Jazeker het is wel iets minder licht dan de overige modellen die wij hier hebben beschreven maar dat is dan ook direct in de prijs terug te herleiden. Toch is de Decent Tranporto One koffer een uitstekende koffer die in verschillende formaten en hippe kleuren leverbaar is. Bovendien is de Tranporto one eenvoudig te gebruiken door de vier stevige dubbele spinning wielen die met de verstelbare trekstang en uitstekende handvatten aan de boven en zijkant prima draagbaar is. Deze reiskoffer is voorzien van een TSA slot net als de duurdere modellen en hierdoor is de koffer ook goed te gebruiken als u naar de VS afreist. Het handbagage model voldoet aan de IATA-richtlijnen.

Afhankelijk van het formaat van de koffer is er ook aan de binnenzijde nagedacht over het comfort van de bagage en opbergmogelijkheden. Het hoofdcompartiment is voorzien van een luxe uitvoering en uitstraling. De dubbele inpakriemen zorgen ervoor dat uw bagage goed op zijn plek wordt gehouden. Het tussenshot met netvak en ritssluiting zorgt voor extra opbergruimte en een goede verdeling van uw reisbagage. Bovendien zijn er zelfs nog twee extra ritsvakjes intern aanwezig die de opbergruimte voor kleinen accessoires ondersteund. U heeft ook op deze Decent Tranporto One twee jaar fabrieksgarantie.

Voordelen Nadelen
 • Sterke koffer met veel mogelijkheden
 • Minst lichte koffer vanwege ABS-materiaal
 • Scherpe prijs
 
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 
 • Goede opbergmogelijkheden
 

Gabol Cloud

10. Gabol Cloud - Eenvoudig maar goed

De Gabol cloud koffer is een echte lichtgewicht koffer en voldoet aan alle noodzakelijke functionaliteiten om in onze top 10 van beste lichtgewichtkoffers te worden opgenomen. Gabol is een Spaans merk die in 1965 is ontstaan in Valencia. Met handgemaakte tassen wisten ze hun reputatie op te bouwen en deze karakteristieke koffer heeft nu veel herkenbare functionele koffers geproduceerd. Kenmerken is het design van de Gabol koffers en de prijs die voor vele reizigers zeer aantrekkelijk is.

De Gabol Cloud koffer is een koffer die vervaardigd is uit polyester en hierdoor ook een lichtgewicht koffer mag worden genoemd. Er zijn vier verschillende kleuren en de koffer voldoet volledig met zijn handbagage model aan de IATA-norm voor handbagage bij vliegtuigmaatschappijen. Met de 4 soepele spinning wielen is de trolley eenvoudig te vervoeren. De verstelbare trekstang maakt de trolley voor eenieder op maat af te stellen. De trolley is met een rits af te sluiten en is voorzien van een TSA combinatieslot die het reizen naar de Verenigde Staten ook eenvoudiger maakt. Aan de binnenzijde van de trolley is voldoende opbergruimte aanwezig. Het hoofdcompartiment is voorzien van inpakriemen waardoor de reisbagage goed op zijn pek is te houden tijdens de reis. Er is zelfs een extra ritsvak aanwezig voor extra opbergruimte voor kleinere spulletjes. Ook de buitenzijde heeft twee ritsvakken wat handig is tijdens het reizen. U heeft op deze Gabol cloud Koffer een fabrieksgarantie van twee jaar.

Voordelen Nadelen
 • Praktische opbergruimte
 • Minder sterk dan harde uitvoering
 • Extreem licht
 
 • TSA cijferslot
 
 • Voldoet ook aan IATA richtlijnen
 

Samsonite lite shock

11. Samsonite Light Shock - Supermoderne koffer

De Samsonite Light Shock koffer is de absolute topper in het segment koffers door ons speciaal aanbevolen om verschillende redenen. Ten eerste heeft Samsonite het revolutionaire Curv materiaal gebruikt bij de vervaardiging van deze uiterst lichte koffers. Eigenschap van dit materiaal is dat het niet alleen erg licht is maar bovendien ook nog eens enorm sterk. Omdat deze harde koffer ook nog eens modieus is vormgegeven is het voor velen een aanrader onder andere omdat hij in verschillende sportieve kleuren leverbaar is. Deze koffer voldoet natuurlijk aan de IATA-norm voor handbagage modellen en is uitgerust met o.a. een TSA-slot, waterbestendige rits, PU-coating, inpakriemen, professionele zwenkbare wielen, adreslabel en een mooi afgewerkt interieur met praktische opbergvakken en kwalitatieve materialen. Bovendien heeft u 10 jaar garantie op deze koffer!.

Voordelen Nadelen
 • Iekker licht om mee te nemen
 • Prijs
 • Prettige indeling en veel ruimte
 
 • Erg sterk door uniek materiaal en lange levensduur
 

BEKIJK HIER DE SAMSONITE LITE SHOCK


Altijd de laatste actuele aanbiedingen voor een Lichtgewicht koffer

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte lichtgewicht koffer en de direct de laatste leuke aanbiedingen wilt bekijken van deze praktische reiskoffers dan kunt u hieronder direct naar een geschikt model zoeken. Soms zijn hier ook aanbiedingen te vinden van bovenstaande modellen maar ook van vele andere bekende merken. Natuurlijk veranderen de aanbiedingen per dag en dus is het handig deze pagina continue in de gaten te houden zodat u niet de laatst prijspakkers mist.