Rimowa Beautycase

Rimowa beautycase

Vroeger namen voornamelijk vrouwen de beautycase mee het vliegtuig in als handbagage. Tegenwoordig is er maar één stuks handbagage toegestaan die ook nog moet voldoen aan de IATA norm voor afmetingen van handbagage. Hoogte 56 cm, breedte 45 cm en diepte 24 cm. Dit gewicht of formaat varieert per luchtvaartmaatschappij. Daarom is het verstandig om voor het vertrek even te controleren wat voor norm uw vliegtuigmaatschappij hanteert. Als u uw Rimowa beautycase meeneemt in het vliegtuig als handbagage dient u er rekening mee te houden dat er max. aan 100 ml aan vloeistoffen meegenomen mag worden. Hieronder valt ook bijvoorbeeld lensvloeistof en parfum.

 

Rimowa Topas beauty case aluminium

Een beautycase is een soort van reiskoffertje voor de toiletspullen. Een goede beautycase kan je meestal afsluiten middels een geïntegreerd cijferslot of andere voorziening. De beautycase van Rimowa heeft een geïntegreerd vlinderslot met TSA-functie. De binnenvoering is van hoogwaardig poly jacquard en inclusief een uitgebreide organisatie voor toiletartikelen (spiegel, verschillende vakjes etc.) Dit alles in een mooi aluminium frame. In een beautycase blijven make-up en poeders veilig en vrijwel schokvrij opgeborgen. Bovendien wordt de kans op lekkage van remover, oliën, parfum of lensvloeistof verkleind omdat alles rechtop blijft staan en soms ook vastgeklemd zit.

 

TSA-combinatieslot voor beautycase

Het is aan te raden om, als u op reis gaat, uw bagage of koffer altijd goed af te sluiten. Hiermee voorkomt u dat uw spulletjes worden ontvreemd. Ook kan het voorkomen dat iemand anders iets in uw koffer wil stoppen. Afsluiten kan door een los hangslot op de rits of d.m.v. een geïntegreerd slot Voor de VS is het raadzaam om uw bagage te voorzien van het zogenaamde TSA-slot. Wanneer je naar je Amerika vliegt kan het namelijk zijn dat je koffers door medewerkers van TSA (Transportation Security Administration) tiijdens veiligheidscontroles moeten worden geopend. Het TSA-combinatieslot is speciaal voor de beautycase ontwikkeld en kan zonder schade te veroorzaken aan uw rimowa beautycase worden geopend tijdens veiligheidscontroles op de luchthaven.