Rimowa classic en tijdloos

Lange traditie en sterke levenswaarden met de drang om te innoveren is waar Rimowa voor staat. Dieter Morszeck, eigenaar en directeur van het hedendaagse bedrijf is de derde generatie en onwrikbaar in de eisen die hij stelt aan nauwkeurigheid en vakmanschap. Deze overerfelijke eigenschap uit zich in een balans tussen traditie en innovatie. Een internationale pionier op het gebied van bagage van wereldklasse. Een tijdloze en elegante collectie van aluminium koffers waaronder de Rimowa Classic koffers, zijn nauwkeurig met de hand vervaardigd en hebben een grote aantrekkingskracht op met name de nostalgische globetrotters. De handgrepen van de met de hand vervaardigde koffers zijn van duurzaam en fijn leer, ook hebben de koffers een ingebouwde innovatieve TSA-slot en wordt wereldwijd erkent, de koffer kan zonder schade geopend worden tijdens veiligheidscontroles.

 

Productieproces Rimowa classic flight cabin

Voor bijvoorbeeld de Rimowa classic flight cabin zijn er ongeveer negentig producties stappen en tweehonderd afzonderlijke onderdelen nodig. De nieuwste technologie en perfect vakmanschap uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers met een uitgebreide vakkennis zijn onderdeel van het productieproces. Hier vullen de nieuwste technologieën en perfect vakmanschap elkaar naadloos aan. Tot op de dag van vandaag voert Rimowa heel bewust vele montage- en werkprocessen met de hand uit. De productkwaliteit van de koffers wordt door de onafhankelijke keuringsinstantie TUV Rheinland Product Safety GmbH regelmatig gecontroleerd en dat leidde tot twee kwaliteitszegels. De certificaten staan voor geïnspecteerde veiligheid en levenslange kwaliteit.

 

Service en garantie

Rimowa koffers staan voor een kwaliteitsproduct die tegen een stootje kan. Als uw koffer een keer ongelukkig terecht komt of er is een ander probleem met de koffer dan staat onze serviceafdeling voor u klaar met een snel en deskundig advies. Zelfs een Rimowa classic, classic flight cabin of de overige koffers uit het assortiment kunnen ondanks alle zorg opeens een defect vertonen. In dat geval garandeert een wereldbekende merknaam u professionele hulp - met reserveonderdelen en service bij speciale reparateurs.