Rimowa Salsa Air Koffer

  • Rimowa Salsa Air Koffer

Rimowa Salsa Air

Met de strenge eisen hoe veel je mee mag qua gewicht in een koffer, kan het lastig zijn om een geschikte koffer te vinden. Bovendien is het natuurlijk ook leuk om een koffer te hebben met een vrolijke kleur. Er zijn ontzettend veel koffers op de markt, dus hoe weet je wat je moet kiezen? Het is in ieder geval verstandig om een te kiezen die van zichzelf al weinig weegt. Op deze manier kun jij toch genoeg spullen meenemen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je over de limiet gaat als het gaat om het gewicht. De Rimowa Salsa Air is een voorbeeld. Hiervan zijn verschillende groottes beschikbaar, zodat je hierin ook nog keuze hebt. Om het nog leuker te maken, zijn er ook nog verschillende kleuren verkrijgbaar. Het kiezen van een koffer is toch nog leuk!.

 

Specificaties

Er zijn meerdere varianten en de kleinste is handig voor een korte trip of om mee te nemen als handbagage. Deze is 55 centimeter hoog, 40 centimeter breed en 20 centimeter diep. Met een inhoud van 40 liter passen de noodzakelijke spullen hier zeker in. Deze koffer weegt uit zichzelf slechts 1,9 kilo. De tweede is 68 centimeter hoog, 44 centimeter breed en 25 centimeter diep. Hij weegt 2,9 kilo en er past 63 liter in. De derde begint toch al aardig groot te worden met een hoogte van 75 centimeter, een breedte van 48 centimeter en een diepte van 28 centimeter. Er past 84 liter in en hij weegt slechts 3,2 kilo, wat ontzettend weinig is voor een grote koffer.

 

Voor iemand die toch nog wat groter wil, is er nog een optie. Deze is 78 centimeter hoog, 51 centimeter breed en tot slot 27 centimeter diep. Er past maar liefst 94 liter in en hij weegt slechts 3,4 kilo. Ten slotte is er de laatste variant. Deze is 81 centimeter hoog, 54 centimeter breed en 27 centimeter diep. Met een inhoud van 98 liter kun je genoeg meenemen in deze koffer en hij weegt maar 3,6 kilo.

 

Alle koffers zijn voorzien van wieltjes, een trekstang, handvatten en natuurlijk vijf jaar garantie.

 

BEKIJK HIER DE RIMOWA SALSA AIR

TOP 5 LICHTGEWICHT KOFFERS

f8c514

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>