Rimowa Salsa Air

Rimowa Salsa Air

De Salsa air ultralichte koffers van polycarbonaat vormen een baanbrekende innovatie op het gebied van lichtgewicht koffers. De bijna onverwoestbare eigenschappen, de flexibiliteit en het lage gewicht zijn mogelijk geworden door de toepassing van polycarbonaat. Polycarbonaat wordt vaak toegepast in vliegtuigen en in de voertuigbouw. Het is bestand tegen hitte en koude van +125° tot wel -100 °C en UW stralen. De schalen van de koffers buigen mee onder druk maar springen direct weer in hun oorspronkelijke vorm terug zodra de druk wegvalt.

 

Rimowa Salsa Cabin

De handige Rimowa Salsa Cabin Multiwheel is een koffer die voldoet aan de handbagage norm en behoort tot de nieuwste en lichtste Salsa series ooit. Het gewicht van de koffers uit deze Salsa Air serie zijn met plm. 26% gereduceerd, bovendien beschikken de koffers over een mooie klassieke uitstraling en verkrijgbaar in diverse moderne kleuren. Doordat de koffers zijn vervaardigd uit 100% zuiver polycarbonaat zijn de koffers uiterst sterk, belastbaar en slagvast zijn.

 

Rimowa Salsa Cabin trolley

Deze Rimowa trolley is voorzien van een uitschuifbaar of telescopisch handvat waardoor de trolley makkelijk te vervoeren is. De neerwaartse druk maakt dat het gewicht verspreid wordt waardoor de trolley lichter aanvoelt en soepel achter u aan rolt. Dit is vooral handig in smalle gangpaden van bijvoorbeeld, tram, metro, bus of vliegtuig. Overal het algemeen hebben de trolleys twee wielen, tegenwoordig zijn er ook trolleys met 4 wielen de zogenaamde spinners, die het vooruit duwen van een trolley vereenvoudigen.

 

Rimowa salsa air cabin

De allerlichtste en kleurrijkste onder de kofferserie van Rimowa is de Salsa Air Cabin Ondanks het lage gewicht staat de koffer voor topkwaliteit met alle denkbare toepassingen en accessoire zoals een geïntegreerde telescoopstang met variabele standen maar met behoud van de optimale wendbaarheid. En uiteraard het Salsa Air TSA-slot. Dit slot wordt wereldwijd erkent en kan zonder schade worden geopend tijdens een veiligheidscontrole. Bij Europese bestemmingen mag u de koffer op slot doen. Dit geldt over het algemeen ook voor de meeste bestemmingen buiten de EU. Een uitzonderlijk op de regel is de Verenigde Staten. TSA is een afkorting van Transport Security Administration en opgericht na 9/11. Wanneer je naar de VS vliegt kan je koffer door een medewerker van TSA worden geopend. Een TSA slot van Rimowa is goedgekeurd door de Amerikaanse veiligheidsinstanties en zij kunnen de koffer zonder schade openen voor veiligehdiscontroles.