Rimowa Salsa koffer

Rimowa Salsa

Ben jij nog op zoek naar een geschikte koffer van goede kwaliteit waarmee je een reis kunt maken? Dan is wellicht de Rimowa Salsa wel iets voor jou. De Rimowa Salsa is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren zodat de koffer niet alleen handig is, maar er ook nog eens geweldig uitziet. Je hebt onder andere de kleuren paars, wit, oranje, blauw en groen. Er zit dus voor iedereen een leuke kleur bij. Uiteraard heeft deze koffer nog allerlei andere voordelen.

Specificaties

De koffer is gemaakt van hard materiaal dat ook wel polycarbonaat genoemd wordt. Je kunt dus rekenen op een erg stevige koffer. Je kunt hem op meerdere manieren vervoeren. Zo kun je hem onder andere tillen, maar met veel bagage en als de tas zwaar is, is dit niet de meest handige optie. Gelukkig kun je hem ook nog laten rollen. De Rimowa Salsa heeft vier wielen die in staat zijn om 360 graden te kunnen draaien. Hierdoor kan de koffer gemakkelijk mee rollen.

Wat ook erg fijn is, is dat de koffer laag in gewicht is. Hij weegt slechts 2,9 kilo, waardoor je nog genoeg mee kunt nemen. Bij vliegreizen mag je maar een aantal kilo meenemen, dus een lichte koffer is in dat geval altijd handig. Er past maar liefst 63 liter in en er zit een TSA cijferslot op die ervoor zorgt dat jouw spullen veilig zijn. De koffer is 68 centimeter hoog, 44 centimeter breed en 25 centimeter diep.

Voor een scherpe prijs kan jij gebruik maken van deze geweldige koffer waarbij je bovendien je lievelingskleur kunt uitkiezen. Je kunt maar liefst vijf jaar lang gebruik maken van de garantie en je kunt zeker weer een aantal jaren vooruit na aankoop van de Rimowa Salsa. De koffer is bovendien ijzersterk en kan absoluut tegen een stootje, dus je hoeft niet bang te zijn dat hij kapot zal gaan. Je spullen hoeven niet allemaal door elkaar te liggen, want dankzij de verschillende helften, kunnen de spullen worden geordend. Als jij nog op zoek bent naar een sterke, kwalitatief goede en prachtige koffer, is de Rimowa Salsa zeker iets voor jou.

 

BESTEL HIER DE RIMOWA SALSA

BESTE 5 HARDE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>