Roncato Uno Zip koffer

  • Roncato Uno Zip koffer

Roncato Uno Zip koffer

Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten tijdens de aanschaf van een nieuwe koffer. Het is ten eerste belangrijk dat je kiest voor een koffer die gemaakt is van stevig materiaal. Het is namelijk noodzakelijk dat jouw spullen goed worden beschermd. Verder kun je denken aan een goed slot, het aantal wieltjes en of de koffer licht is in gewicht. Hoe lichter hoe beter, omdat je in dat geval zelf zoveel mogelijk spullen mee kunt nemen. De regels hierin worden steeds strenger en je mag niet meer mee dan een bepaald aantal kilo's. Het is dan toch fijn als jouw koffer niet al veel weegt en je wel alles mee kunt nemen dat je ook mee wilt nemen. Als je nog een geschikte koffer wil, kun je kiezen voor de Roncato Uno Zip. Verkrijgbaar in meerdere groottes waardoor je ook nog eens kunt kiezen. Bovendien kun je een leuke kleur uitzoeken.

 

Specificaties

De kleinste koffer is 55 centimeter hoog, 40 centimeter breed en 20 centimeter diep. Hij weegt zelf slechts 1,95 kilo dus je kunt genoeg meenemen. Hij is voorzien van vier wielen en een trekstang, maar natuurlijk mogen ook een handvat niet ontbreken. De inhoud is 35 liter en jouw spullen zijn veilig dankzij het TSA cijferslot.

 

De tweede wordt door veel mensen gekozen, omdat hij ideaal is voor op vakantie qua grootte. Hij is namelijk 71 centimeter groot, 44 centimeter breed en 25 centimeter diep en met een inhoud van 70 liter, kun je er genoeg in kwijt. Hij weegt 2,8 kilo en is net als de vorige voorzien van vier wielen en natuurlijk het cijferslot.

 

Ten slotte is er nog de grootste variant, die 78 centimeter hoog is, 50 centimeter breed en 30 centimeter diep. Hij heeft een gewicht van maar 3,4 kilo en is natuurlijk voorzien van wieltjes en een trekstang. Ook de handvatten mogen niet worden vergeten. Er past 100 liter in en jouw spullen zijn hoe dan ook veilig dankzij het TSA cijferslot. De fabrieksgarantie op alle koffers geldt maar liefst tien jaar.

 
BEKIJK HIER DE Roncato Uno Zip TOP 5 HANDBAGAGE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>