Samsonite B-Lite koffer

  • Samsonite B-Lite koffer

De Samsonite B-Lite koffer

Als je gaat reizen, is het belangrijk om goede artikelen aan te schaffen. Je wilt op je reis niet komen te zitten met kapotte spullen. En wat is er om jouw spullen goed te beschermen? Een koffer. Uiteraard is het van belang dat ook deze gemaakt is van hoogwaardige kwaliteit. Wil je een koffer van hoogwaardige kwaliteit? Dan is de Samsonite B-Lite zeker iets voor jou. Je kunt daarbij denken aan een grote of kleine koffer, maar ook aan een beautycase of een sterke rugzak waarin je ook een heleboel mee kunt nemen. Zo is er voor iedereen wel een tas die geschikt is om mee te nemen op reis.

 

Specificaties

De eerste koffer is geschikt als handbagage of voor iemand die een korte reis gaat maken en maar weinig mee hoeft. Hij is 55 centimeter hoog, 38 centimeter breed en 20 centimeter diep. Er past 37,5 liter in, wat genoeg is voor handbagage. Ten slotte weegt deze koffer zelf 2,10 kilo. Wil je een wat groter model? Dan is het medium model wel iets voor jou. Deze is geschikt voor een vakantie en je kunt genoeg meenemen. Het medium model is 63 centimeter hoog, 41 centimeter breed en 26 centimeter diep. Er past 55 tot 60 liter in en hij weegt ongeveer 2,8 kilo. Het grootste model is voor de mensen die echt veel willen meenemen. Deze is maar liefst 77 centimeter hoog, 48 centimeter breed en 31 centimeter diep. Je kunt hier ongeveer 108 liter in kwijt, wat genoeg is voor ontzettend veel spullen. Het fijne: deze koffer weegt slechts 3,4 kilo!

 

Wil je ook je laptop meenemen? Dan kun je kiezen voor een laptoprugzak. Hierin past een laptop van 16.4 inch. De tas is 44 centimeter hoog, 32 centimeter breed en 20 centimeter diep. Er past een laptop van maximaal 38,5 bij 37 bij 4 centimeter in en er past ongeveer 22 liter in deze tas. Wat fijn is: de tas weegt slechts 0,7 kilo!

 

Ten slotte kan je ook nog kiezen voor een beautycase om al je beautyproducten in kwijt te kunnen. Deze is 35 centimeter hoog, 18 centimeter diep en 25 centimeter breed. Met een gewicht van maar 0,6 is hij erg licht en er past 13 liter in.

 
BEKIJK HIER DE SAMSONITE B-LITE

BESTE 5 ZACHTE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>