Samsonite Cosmolite koffer

  • Samsonite Cosmolite koffer

Samsonite Cosmolite Koffer

Ben jij nog op zoek naar een geschikte koffer voor jouw vakantie? Misschien is dan de Samsonite Cosmolite wel iets voor jou. Deze koffer is erg licht, waardoor het mogelijk is om veel spullen mee te nemen, zonder dat je koffer te zwaar wordt. Niets vervelender dan een koffer die te zwaar blijkt te zijn, en je vervolgens een aantal dingen eruit moet halen. Vooral als je hier pas achterkomt op het vliegveld, kan je er nog wel eens verdrietig van worden. De Samsonite Cosmolite biedt de uitkomst wat betreft het meenemen van veel spullen. Er zijn verschillende groottes beschikbaar, en de kans is groot dat er een tussenzit die geschikt is voor jou.

 

Specificaties

Ten eerste is er de beautycase. Een klein koffertje die je prima kunt gebruiken voor de kleine spulletjes zoals je make-up en schoonheidsproducten. Er past 13 liter in en hij weegt slechts 1 kilo. Hij is 37 centimeter hoog, 29 centimeter breed en 19 centimeter diep. Als je toch meer op zoek bent naar een koffer voor handbagage, is de kleine variant voor jou misschien geschikt qua grootte. Hij is 55 centimeter hoog, 40 centimeter breed en 20 centimeter diep. Er past voor 36 liter aan spullen in en hij weegt zelf 1,8 kilo. De koffer in maat M is 69 centimeter hoog, 46 centimeter breed en 29 centimeter diep. Hij weegt slechts 2,5 kilo en er past maar liefst 68 liter in.

 

Dan zijn er nog de die grote varianten. De eerste is 75 centimeter hoog, 51 centimeter breed en 31 centimeter diep. Je kunt maar liefst 94 liter hierin kwijt en hij weegt maar 2,8 kilo. De tweede grote versie is 81 centimeter hoog, 55 centimeter breed en 34 centimeter diep. Hierin past 123 liter en hij weegt zelf maar 3,1 kilo.

 

Ten slotte voor de mensen die echt alles mee willen nemen: de grootste koffer is 86 centimeter hoog, 58 centimeter breed en 36 centimeter diep. Je hoeft niets thuis te laten, want er past maar liefst 146 liter in, terwijl de koffer slechts 3,5 kilo weegt!

 

BEKIJK HIER DE SAMSONITE COSMOLITE TOP 5 LICHTGEWICHT KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>