Samsonite Firelight koffer

  • Samsonite Firelight koffer

Samsonite Firelite Koffer

Velen hebben het wel eens meegemaakt: een koffer die te zwaar is. Vervelend, want je wilt niet zomaar spullen uit je koffer gooien en deze niet meenemen op vakantie. Toch zul je je moeten houden aan de limiet die de vliegmaatschappij heeft gesteld. Veel mensen willen veel spullen mee op vakantie, waardoor zij de limiet overschrijden. Een andere optie is dan het kiezen van een koffer die weinig weegt. Op deze manier kun je toch veel spullen meenemen zonder de limiet te overschrijden. Een koffer met een licht gewicht, is de Samsonite Firelite. Deze is verkrijgbaar in verschillende groottes, maar ze zijn allemaal ontzettend licht en perfect voor iemand die zware spullen mee wil nemen op reis.

 

Specificaties

Ze zijn allen voorzien van een trekstang en van vier wieltjes zodat je de koffer gemakkelijk mee kunt nemen. Het leuke bij dit model is bovendien dat er allerlei geweldige kleuren verkrijgbaar zijn, dus jouw koffer hoeft echt niet saai te zijn! Elke koffer heeft maar liefst tien jaar garantie en is gemaakt van sterk materiaal om jouw spullen zo goed mogelijk te beschermen. Je bagage wordt bovendien beschermd dankzij het TSA cijferslot dat ook nog eens goedgekeurd is in de Verenigde Staten, waarmee ze hier erg streng zijn.

 

Het kleinste model is 55 centimeter hoog, 40 centimeter breed en 20 centimeter diep. Deze koffer is zeer geschikt voor handbagage of een korte reis. Hij weegt 2 kilo en er past 35 liter in. De tweede variant van de Samsonite Firelite is 69 centimeter hoog, 47 centimeter breed en 20 centimeter diep. Hij weegt slechts 2,6 kilo en er past 77 liter in. De derde koffer begint al behoorlijk groot te worden en kan gezien worden als de Large. Hij is 75 centimeter hoog, 52 centimeter breed en ten slotte 31 centimeter diep. Met een inhoud van 93 liter hoef je absoluut niets thuis te laten. Deze koffer weegt slechts 3,03 kilo.

 

Ten slotte is er nog de grootste, oftewel de XL. Deze is 81 centimeter hoog, 55 centimeter breed en 32 centimeter diep. Hij weegt 3,1 kilo en er past maar liefst 124 liter in. Een perfecte koffer voor iemand die niets thuis wil laten!

 
BEKIJK HIER DE SAMSONITE FIRELITE

TOP 5 LICHTGEWICHT KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>