Samsonite Flite Young koffer

De Samsonite Flite Young

Het kiezen van de juiste koffer kan een hele klus zijn, maar gelukkig word je nu een beetje op weg geholpen. Misschien is de Samsonite Flite Young koffer wel iets voor jou. Dit is een harde koffer met twee wielen. De koffer is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, lime groen en rood. Een koffer hoeft dus zeker niet saai te zijn! Wat ook erg fijn is, is dat deze koffer van zichzelf al relatief licht is. De koffer weegt namelijk 5,2 kilo, waardoor je nog genoeg zware bagage kunt meenemen. Er past als inhoud 80 liter in, wat genoeg is om de koffer mee op vakantie te nemen.

Specificaties

De Samsonite Flite Young koffer heeft zelf al een slot waarbij gebruik gemaakt wordt van cijfers. Op deze manier kun je jouw spullen veilig bewaren. Het materiaal dat gebruikt is voor de Samsonite koffer is polypropyleen, waardoor je kunt rekenen op een koffer die erg stevig is. De koffer kan op drie verschillende punten worden gesloten, dus je hoeft nooit bang te zijn dat hij niet goed dicht gaat.

Je spullen blijven goed op hun plaats liggen dankzij de pakriemen. De bagage kan bovendien worden verdeeld dankzij een tussenschot in de koffer. Kleine spullen kunnen worden opgeborgen in het kleine vakje en de Samsonite Flite Young is gemakkelijk mee te nemen dankzij de wieltjes en de trekstang. Deze stang is te verstellen in hoogte, zodat het voor zowel kleine als lange mensen mogelijk is om de koffer mee te nemen. Vind je het niet nodig om de koffer mee te rollen? Dan kun je hem uiteraard ook gewoon zelf tillen dankzij het handvat.

Ten slotte heeft de Samsonite Flite Young koffer maar liefst drie jaar garantie en is hij uiteraard scherp geprijsd. Je kunt dan ook rekenen voor een kwalitatief goede koffer voor een lage prijs waarmee je zeker een aantal jaren vooruit kunt. Kies jouw favoriete kleur en reis in stijl. Deze lichte, maar ook duurzame koffer is een aanrader voor iedereen die op reis gaat en nog op zoek is naar een geschikte koffer met genoeg ruimte. 


BESTEL HIER DE SAMSONITE FLITE YOUNG

TOP 5 HARDE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>