Samsonite inspirerende kinderkoffers en rugzakken

Samsonite is gericht op de markt van de kinderen met zijn vernieuwde Disney Samsonite lijn die onlangs is uitgebreid met nieuwe designs en thema's voor Samsonite kinderkoffers en Samsonite kinderrugzakken.

 

De samenwerking combineert Samsonite's de "state of the art" technologie met bekende personages uit de Disney wereld, Marvel en Star Wars. Het assortiment is verdeeld in twee reeksen: Wonder (voor kleuters) en Ultimate (voor oudere kinderen).

BEKIJK HIER DE KINDERKOFFERS   BEKIJK HIER DE RUGZAKJES  

 

De lijn bestaat uit een selectie van kinderkoffertjes en rugzakkendie allemaal zijn voorzien van Disney's meest geliefde personages. De Ultimate en Wonder lijnen zijn nu beschikbaar voor zowel Disney en Marvel. De Wonder producten zijn momenteel beschikbaar voor Star Wars en de nieuwe Ultimate Online Star Wars lijn is beschikbaar gekomen vanaf 15 mei.

 

De lijn omvat een scala van verschillende tassen en accessoires. Van etuis, tassen, rugzakken, schooltassen en koffers er is echt iets voor elke Disney fan.

 

Samsonite Kinderrugzak

 

Disney

De Disney lijn omvat een scala van modellen van een aantal populaire Disney films met inbegrip van bevroren auto's en vliegtuigen. Disney Prinsessen en Fairies zijn ook vertegenwoordigd naast het beroemde Disney paar Mickey en Minnie Mouse. Tassen en accessoires zijn licht en in het oog springende en zijn gemaakt van lichtgewicht materialen met ondersteunende bandjes.

 

Samsonite Disney of Star Wars Darth Vader

Star Wars fans kunnen kiezen uit een scala van accessoires die de meest populaire personages zoals Stormtroopers, Yoda en de beruchte Darth Vader. Elke tas met reflectoren en ritsluitingen in lijn met het thema van de collectie.


BEKIJK HIER DE ETUIS  

 

Samsonite kinderkoffers marvell

Fans van Marvel kunt kiezen tussen Spider Man of de Avengers om hun bagage te versieren. De Samsonite Spider Man lijn met het herkenbare masker van de held en met een reflecterende oog. De Avengers lijn omvat vier personages van de heldhaftige groep op een selectie van verschillende kindertassen.

 

BEKIJK HIER DE KINDERTASSEN  

samsonite marvel kinderkoffer

 

BEKIJK HIER DE KINDERKOFFERS   BEKIJK HIER DE RUGZAKJES  

Samsonite is momenteel bezig met de ontwikkeling van meer producten met extra Star Wars ontworpen dit om te profiteren van de in release van Star Wars: Episode VII - The Force Ontwaakt in december 2015.

 

 

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>