Samsonite Motio koffer

  • Samsonite Motio koffer

Samsonite Motio Koffer

Het kiezen van het juiste merk kan een hele klus zijn. Dit kan op een gebied van kleding zo zijn, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld koffers. Een goed merk zorgt voor goede kwaliteit en bij een koffer is dit erg belangrijk. Als je denkt aan de beste merken op het gebied van koffers, denk je aan Samsonite. Samsonite is een merk met veel verschillende soorten koffers. Een aanrader is een Samsonite Motio. Een gevarieerde lijn aan koffers waarin je ook veel geschikte koffers vindt die te gebruiken zijn voor de handbagage, want ook de handbagage moet natuurlijk goed worden beschermd. Met een Samsonite Motio zit je in ieder geval goed. Het leuke is bovendien dat je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Een koffer hoeft niet langer meer saai te zijn!

 

Specificaties

Het eerste model is een model dat geschikt is voor handbagage. Hij is gemakkelijk mee te nemen dankzij de trekstang en er zitten maar liefst vier wieltjes onder. Hij is 46 centimeter hoog, 42 centimeter breed en 20 centimeter diep. Daarmee is hij ook erg geschikt om een laptop in te vervoeren. Dit model weegt slechts 2,5 kilo. Een ander model, dat ook goed is voor handbagage, is 55 centimeter hoog, 37 centimeter breed en 20 centimeter diep. Er past 39 liter in en hij weegt maar 2,10 kilo en is daarom gemakkelijk om mee te nemen. Ook dankzij de trekstang en de wieltjes kan hij gemakkelijk worden meegenomen.

 

Een groter model, dat meer geschikt is voor reizen, is 68 centimeter hoog, 47 centimeter breed en 28 centimeter diep. Met een inhoud van 77,5 liter kun je genoeg meenemen en deze koffer weegt slechts 3 kilo. Je hebt dan genoeg gewicht over voor jouw eigen spullen! Ten slotte het grootste model. Deze is 76 centimeter hoog, 53 centimeter breed en 30 centimeter diep. De inhoud hiervan is 118 kilo en dat maakt deze koffer geschikt voor lange reizen. Hij is erg licht met een gewicht van slechts 3,5 kilo.

 

Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een rugzak of een schoudertas om je spullen veilig in te vervoeren.

 
BEKIJK HIER DE SAMSONITE Motio TOP 5 HANDBAGAGE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>