Samsonite X'Blade koffer

  • Samsonite X'Blade koffer
  • Samsonite X'Blade koffer
  • Samsonite X'Blade koffer
  • Samsonite X'Blade koffer
  • Samsonite X'Blade koffer
  • Samsonite X'Blade koffer
  • Samsonite X'Blade koffer
  • Samsonite X'Blade koffer
  • Samsonite X'Blade koffer

Samsonite X'Blade

Dan is het nu tijd voor de absolute nummer één, en hoe kon het ook anders dan dat deze van het merk Samsonite is. Samsonite is het beste merk op het gebied van koffers en met een koffer van dit merk zit je eigenlijk altijd goed. Er zijn veel verschillende modellen en kleuren beschikbaar. De nummer één is de Samsonite X'Blade. Ook hiervan zijn weer verschillende modellen te verkrijgen, maar bij allemaal kun je rekenen op geweldige kwaliteit en een koffer die een lange tijd mee zal gaan. Bovendien zijn er veel verschillende en zit er altijd de juiste koffer tussen voor jou. Of je nou een korte of lange reis maakt, de Samsonite X'Blade is de koffer die jouw bagage zo goed mogelijk beschermt.

 

Specificaties

Qua grootte zijn er van de Samsonite X'Blade vier verschillende. Je hebt ten eerste de kleinste die 50 centimeter hoog is. Daarbij is hij 36 centimeter breed en 20 centimeter diep. De perfecte koffer om mee te nemen als handbagage. Er past 32 liter in en de koffer weegt zelf 2,6 kilo. Ten tweede is er het model waarbij de hoogte 55 centimeter is. De breedte is 40 centimeter en de diepte is wederom 20 centimeter. Ook deze koffer is geschikt als handbagage of geschikt voor een korte reis. In deze koffer past 42 liter en hij weegt zelf 2,8 kilo. Wil je toch wat meer bagage mee kunnen? Dan kun je kiezen voor optie drie of vier. Deze koffers zijn meer geschikt voor een langere reis. Bij de derde koffer is de lengte 68 centimeter, de breedte 44 centimeter en de diepte 32 centimeter. Er past ongeveer 83 liter in en de koffer weegt 3,6 kilo.

 

Ten slotte is er nog de grootste koffer die geschikt is als je echt extreem veel mee wilt of erg lang op reis gaat. Hier past maar liefst 109 liter in, terwijl de koffer slechts 4,2 kilo weegt. Hij is 77 centimeter hoog, 49 centimeter breed en 34 centimeter diep.

 

Alle koffers zijn voorzien van een goed cijferslot, een trekstang, wieltjes, handvatten en meerdere vakken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

BEKIJK HIER DE SAMSONITE X BLADE

5 BESTE ZACHTE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>