Samsonite

Samsonite Koffers

Als je denkt aan koffers, horen daar natuurlijk goede en bekende merken bij. Het meest bekende merk op het gebied van koffers, is Samsonite. Dit merk is dan ook niet meer weg te denken uit de winkels waar koffers, reistassen en rugzakken worden verkocht. De collectie is enorm en het is logisch dat de keuze niet snel gemaakt is. Je kunt bovendien kiezen uit geweldige kleuren, want een koffer hoeft niet langer meer saai te zijn, maar kan ook worden gezien als een soort accessoire. Er zijn verschillende collecties en modellen en er zit hoe dan ook een geschikte koffer tussen voor jou.

Geschiedenis

Al in 1910 werd de eerste koffer gemaakt van dit merk, en toen al waren ze ijzersterk. Hij werd gemaakt van hout dat eigenlijk niet kapot te krijgen was. Ook toen kon je dus gerust zijn dat jouw spullen goed beschermd zouden worden. Dit ging een aantal jaren door, tot 1941. Toen kwam Samsonite met een ander design dat leek op leder, maar dit was het niet echt. De kwaliteit was nog steeds erg goed. Hierna werd de aktetas ontworpen en sterker gemaakt met magnesium versterkt ABS. In 1974 was het eindelijk zover: de eerste Samsonite koffer met wielen! Door de jaren heen werden de materialen steeds sterker en beter en dat is te zien tot op de dag van vandaag. Elke koffer van Samsonite is ontzettend sterk maar ook nog eens geweldig mooi.

 

Verschillende lijnen

De eerste lijn is Cosmolite. Een chique koffer die prachtig glimt en ijzersterk is. Voorzien van een trekstang, wieltjes en een ABS cijferslot. Hiervan zijn meerdere groottes verkrijgbaar om iedereen te kunnen voorzien van de juiste grootte Samsonite koffer. Dan is er de B-Lite collectie. Hierin vind je onder andere koffers, beautycases en rugzakken in verschillende kleuren en maten. De rugzakken zijn sterk genoeg voor een laptop. Alle tassen en koffers in deze collectie zijn gemaakt van nylon en polyester. De Lite-Cube collectie is een collectie die ontzettend glimt en de koffers zijn gemaakt van hard materiaal. Wederom zijn er verschillende groottes verkrijgbaar en zijn alle koffers voorzien van wieltjes en een trekstang. Uiteraard mag het TSA slot niet ontbreken. S'cure is een collectie waarin je ontzettend veel kleur ziet terugkomen. Er zijn drie verschillende groottes die allen geschikt zijn voor het beschermen van jouw spullen. Spark is de collectie waarin je ook reistassen vindt. Alle tassen en koffers zijn gemaakt van polyester en dankzij alle verschillende vakjes hoef je niet langer spullen thuis te laten, want je kunt er genoeg in kwijt.

Pop Fresh is een collectie met veel variatie. Je vindt hierin niet alleen koffers, maar ook reistassen, een beautycase en zelfs een toilettas. Als je op zoek bent naar kwalitatief goede reisproducten, zit je bij deze collectie zeker goed. Lite-Locked is een collectie met glimmende koffers die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Voorzien van vier wieltjes, een trekstang en handvatten en daardoor gemakkelijk mee te nemen.

Voor de echte reiziger, is de collectie Paradiver zeker geschikt. Hierin vind je meerdere reistassen die zeker tegen een stootje kunnen. Ook rugtassen zijn terug te vinden in de collectie. Ten slotte vind je in de collectie Monotrax nog een aantal koffers terug in geweldige kleuren. Ook een reistas met wieltjes en een trekstang zijn hier te vinden.

samsonite koffers 

Samsonite heeft nog veel meer collecties. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Je vindt hier hoe dan ook een geschikte reistas, reiskoffer of rugzak voor jouw reis.

 

SAMSONITE KOFFERS SAMSONITE REISTASSEN