Titan Karma koffer

  • Titan Karma koffer

Titan Karma Koffer

De juiste koffer vinden is belangrijk, omdat het belangrijk is dat jouw spullen zo goed mogelijk beschermd worden. Daarom moet er ook op worden gelet of de koffer tegen een stootje kan. Iets anders waar je op kunt letten, is het gewicht. Hoe zwaarder de koffer, hoe minder je zelf mee kan nemen. Kies dus voor een koffer die zo licht mogelijk is, zodat je zelf genoeg mee kunt nemen. Een aanrader is de Titan Karma. Hierbij kun je rekenen op licht gewicht, ongeacht de grootte van de koffer. Er zijn namelijk verschillende groottes verkrijgbaar en er zit vast een tussen die geschikt is voor jouw aankomende reis!

 

Specificaties

Net als bij veel andere koffers, wordt er weer gewerkt met verschillende maten die aangeduid worden met S, M en L. Hierbij is de maat S het kleinst en de maat L het grootst.

 

De maat S is 54 centimeter hoog, 40 centimeter breed en 20 centimeter diep. Geen ontzettend grote koffer, maar zeker een aanrader om te gebruiken als handbagage of voor een kort tripje. Er past 35 liter in en deze koffer zelf weegt slechts 2,4 kilo. De tweede, maat M, is 67 centimeter hoog. Hij is 43 centimeter breed en ten slotte 27 centimeter diep. Met een inhoud van 65 liter, kun je al behoorlijk wat meenemen. Deze koffer weegt 2,9 kilo. Een klein verschil met de koffer in maat S.

 

De grootste koffer is de maat L en deze is 78 centimeter hoog. Daarbij is hij 48 centimeter breed en 29 centimeter diep. Hij is groot genoeg om 104 liter in kwijt te kunnen en dus zeker geschikt voor een wat langere reis of geschikt voor iemand die altijd veel spullen mee wil nemen. Met een gewicht van 3,3 kilo is dit een zeer lichte koffer.

 

Alle Titan Karma koffers zijn voorzien van wieltjes en natuurlijk een trekstang. Je spullen zijn veilig dankzij het TSA cijferslot en je kunt hem ook meenemen door hem op te tillen aan de handvatten. De koffers zijn gemaakt van nylon, wat een sterk materiaal is. Gaat je koffer toch kapot? Dan heb je gelukkig nog drie jaar garantie.

 

BEKIJK HIER DE Titan Karma TOP 5 LICHTGEWICHT KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>