Titan X2 Flash koffer

Titan x2 flash Koffer

Het kiezen van de juiste koffer kan een hele klus zijn, want waar moet je eigenlijk op letten bij aanschaf? Zo is het vooral belangrijk dat je kiest voor een stevige koffer die heel wat aan kan en natuurlijk is het ook belangrijk dat de koffer veilig is en dus voorzien is van een goed slot. Het TSA cijferslot is het meest bekende en ook het beste slot en deze zul je tegenkomen op koffers van de beste merken. Er is in ieder geval een aanrader en dat is de Titan X2 Flash. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

 

De specificaties

Hij is verkrijgbaar in groen, rood en blauw waardoor je de show zal stelen met deze prachtige koffer. Hij is gemaakt van het materiaal polycarbonaat. Dit materiaal wordt gebruikt bij de koffers van de bekende en goede merken. Het materiaal is eigenlijk niet kapot te krijgen en het is dus geen enkel probleem als jouw koffer een stootje krijgt, want hij kan het zeker aan. De Titan X2 Flash is verkrijgbaar in verschillende maten. De kleinste maat is officieel bedoeld als handbagage. Deze koffer is 54 centimeter hoog, 38 centimeter breed en 22 centimeter diep. Hij heeft een inhoud van 38 liter en de koffer zelf weegt 2,9 kilo.

Vervolgens heb je de middelmatige. Deze koffer is 66 centimeter hoog, 47 centimeter breed en 27 centimeter diep. Hij weegt 3,7 kilo en er past maar liefst 77 liter in deze koffer. Ten slotte is er nog de grootste die 75 centimeter hoog is. Hij is 53 centimeter breed en 30 centimeter diep. Deze koffer weegt zelf ongeveer 4,5 kilo en er past maar liefst 111 liter in, oftewel je kunt genoeg meenemen op reis als je kiest voor deze grote koffer.

Alle maten zijn voorzien van wieltjes, maar natuurlijk mogen de handvatten niet ontbreken. De trekstang is verstelbaar en het is daarom voor iedereen mogelijk om de Titan X2 Flash mee te nemen. Je kunt rekenen op drie jaar garantie. Voor een stevige koffer waarin je heel wat kwijt kunt, zit je bij de Titan X2 Flash in ieder geval goed.

BEKIJK HIER DE TITAN X2 FLASH

TOP 5 HARDSCHALIGE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>