Travelite Colosso koffer

Travelite Colosso

Het vinden van de juiste koffer kan een hele zoektocht zijn. Er zijn ontzettend veel verschillende merken en modellen, en natuurlijk telt de prijs toch ook wel mee. Als je op zoek bent naar een koffer die past binnen een relatief laag budget, is waarschijnlijk de Travelite Colosso iets voor jou. Deze koffer is verkrijgbaar in verschillende maten waardoor ook de prijzen kunnen variëren. Je hebt maat S, M en als grootste koffer de maat L. De kleinste maat is voornamelijk geschikt voor handbagage. Deze kan worden gebruikt bij bijvoorbeeld een weekendje weg, maar voor een langere reis kan er beter worden gekozen voor de grotere variant. Het is natuurlijk per persoon afhankelijk hoe veel ruimte iemand nodig heeft.

Specificaties

De kleinste koffer is 55 centimeter hoog, 36 centimeter breed en 20 centimeter diep. De inhoud van deze koffer is 36 liter en hij weegt slechts 2,5 kilo. Het gewicht van de koffer moet zo laag mogelijk zijn zodat je zelf nog veel spullen mee kunt nemen zonder je druk te maken over het gewicht van de koffer. De koffer is voorzien van een cijferslot waardoor jouw spullen veilig opgeborgen zijn. Het materiaal waar de Travelite Colosso van gemaakt is, is polypropyleen. Je kunt rekenen op goede kwaliteit en op een koffer die zeker tegen een stootje kan.

 

De middelmatige koffer is 65 centimeter hoog, 46 centimeter breed en 26 centimeter diep. Er past 72 liter in en de koffer zelf weegt slechts 3,4 kilo. Net als bij de kleinste, is ook deze koffer voorzien van vier wielen die gemakkelijk kunnen draaien en hierdoor is de koffer gemakkelijk mee te nemen.

 

Ten slotte is er nog de grootste koffer. Deze is 76 centimeter hoog, 52 centimeter breed en 30 centimeter diep. Er past maar liefst 112 liter in en de koffer is voorzien van een goed cijferslot. Hij weegt 4,4 kilo en is daarmee nog steeds een relatief lichte koffer.

Deze Travelite Koffers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en je hebt twee jaar lang garantie. Of je nou een groene, rode, of blauwe koffer wilt, bij Travelite Colosso vind je het!

BEKIJK HIER DE TRAVELITE COLOSSO

5 BESTE HARDE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>