Travelite Koffers

Travelite Koffer

 De Travelite koffer is een populair merk vanwege zijn betrouwbaarheid en prijs. Met de kwalitatieve collectie van zullen consumenten nooit ontevreden zijn over dit merk. Er zijn harde koffers zoals de Travelite colosso of de travelite vector welke kwalitatieve hardschalen modellen zijn. Maar ook de zachte koffers van Travelite zoals de Travelite madeira of Travelite portofino zijn ideaal voor op reis. Maar zelfs voor de kleintjes heeft Travelite een leuke kofferlijn te weten de Travelite Youngster.

 

Travelite Trolley

De Travelite Trolley wordt regelmatig gebruikt bij de verschillende modellen van dit merk. Je kunt kiezen uit 2 of 4 wiel koffers met een uitschuifbare trekstang waardoor de Travelite trolleys eenvoudig zijn mee te nemen op reis. Bovendien is er keuze uit een goed TSA-slot waarbij u de grens van Amerika zonder lange wachttijden voor in- en uitchecken kunt passeren. Natuurlijk wordt de Travelite Trolley met een uitstekende fabrieksgarantie geleverd.

 

Beste Travelite Koffers

U kunt bij ons verschillende Travelite koffers vergelijken want binnen onze tests voor de verschillende soorten van reiskoffers is altijd wel een Travelite koffer te vinden met een goede review.

 

BEKIJK HIER DE TRAVELITE KOFFERS