Travelite Madeira koffer

  • Travelite Madeira koffer
  • Travelite Madeira koffer

Travelite Madeira Koffer

Het vinden van de juiste koffer: het is een hele klus. Een goede tip is de Travelite Madeira. Hiervan zijn verschillende modellen beschikbaar, zodat er altijd een juist formaat tussen zit voor jou. Bovendien zijn er ook nog eens verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat je koffer niet alleen handig is, maar er ook goed uitziet. Je kunt het zien als een kleine versie, een middelmatige versie en de grote versie. Uiteraard is dit ook terug te zien in de prijs. De kleinste versie wordt vaak gezien als een koffer die geschikt is als handbagage tijdens het vliegen. De middelmatige en de grote koffer zijn meer geschikt voor wat meer spullen en zijn ook geschikt voor wat langere reizen. De kleinste koffer kan een goede keuze zijn voor bijvoorbeeld een weekendje weg.

 

Specificaties

De kleinste Travelite koffer is 54 centimeter hoog, 39 centimeter breed en 20 centimeter diep. Er past 42 liter in en de koffer weegt zonder spullen ongeveer 2,9 kilo. Hij is gemaakt van polyester. Dit materiaal is erg sterk en de koffer kan dan ook zeker tegen een stootje. De koffer is zacht en heeft twee wieltjes om hem gemakkelijk mee te kunnen nemen aan de trekstang, die bovendien verstelbaar is in hoogte.

 

De middelste optie is 66 centimeter hoog, 40 centimeter breed en 24 centimeter diep. Hier past 53 liter in en zonder spullen weegt deze koffer 3,9 kilo. Wederom is hij gemaakt van polyester waardoor de spullen goed beschermd zullen worden. In tegenstelling tot de kleinste variant, heeft deze koffer vier wieltjes. Zo kun je een zware koffer toch gemakkelijk meenemen. Hij is voorzien van een trekstang maar ook van handvatten voor iemand die hem mee wil tillen.

 

Ten slotte is er nog de grootste, met een hoogte van maar liefst 76 centimeter. Hij is 43 centimeter breed en 30 centimeter diep. Dit is de koffer die perfect is voor een lange reis omdat er maar liefst 82 liter in past. Hij weegt 4,4 kilo en is voorzien van vier wieltjes en natuurlijk de trekstang. Ook de handvatten mogen niet ontbreken. Alle Travelite Madeira koffers zijn bovendien voorzien van een TSA cijferslot, zodat jouw spullen veilig opgeborgen zijn.

 
BEKIJK HIER DE TRAVELITE MADEIRA

TOP 5 ZACHTE KOFFERS

No comments yet

Geef een reactie

Toegestaande tags: <b><i><br>