Travelite

Travelite

Het familiebedrijf Travelite, met nu de derde generatie, werd opgericht in 1949 door Anna en Gerhard Winkler, Gerhard Winkler & Co die later uitgroeide tot het hedendaagse overbekende merk “Travelite”. Eind 1960 traden Gisela Nannen en haar echtgenoot Christian Nannen toe tot het bedrijf. In 1999 trad Jan-Oliver Nannen, alweer de derde familie generatie toe. In 2006 is de heer Alfred Gruber, de travelite Sales Director, toegetreden als partner. Gebaseerd op de ontwikkeling van producten, betrokkenheid, innovatieve flexibiliteit en een ongeëvenaarde focus op de klantbehoefte groeide travelite snel.  

 

Duitse Degelijkheid

Travelite producten zijn ontworpen en ontwikkeld in Duitsland met een typische Duitse focus op het proces, de kwaliteit en de ontwikkeling. Gespecialiseerd in licht, functioneel en duurzame bagage, gerespecteerd voor hun hoge kwaliteit en een hoge mate van innovatieve functionaliteit. De producten waaronder de koffers maar ook tassen en beautycases worden vervaardigd met behulp van de nieuwste materialen en productie-technologie. Alle stappen worden voortdurend gecontroleerd ter bescherming van de normen en kwaliteit van de grondstof en vakmanschap.

 

Collectie

Innovatief, modern en kwalitatief hoogwaardig  daar staat de naam Travelite voor. Een ruim assortiment aan weekendtassen, harde en zachte reiskoffers, trolleys, kinderset, handbagage en nog vele andere producten, vervaardigd van hoogwaardige materialen in diverse modieuze kleuren.

 

TRAVELITE KOFFERS TRAVELITE REISTASSEN TRAVELITE BEAUTYCASE