Zachte koffers

Zachte koffers kunt u herkennen aan hun flexibiliteit gecombineerd met hun gewicht en vele opbergvakken aan zowel de binnen als de buitenkant. Een zachte koffer heeft vanuit deze flexibiliteit het voordeel dat u tot wel 10% extra bagage kunt meenemen op reis. Dit is voor mensen die een gemakkelijke als ook lichte reiskoffer zoeken zeker de moeite waard. Ideaal dus als u bijvoorbeeld ook regelmatig met de auto of trein op reis bent. Er worden verschillende soorten van materialen gebruikt bij de fabricage. De meest gebruikte materialen zijn Polyester en Nylon maar ook Leer komt hiervoor in aanmerking. Omdat de laatste jaren er door verschillende bekende merken als Samsonite, American Tourister, Gabol en Travelite behoorlijke ontwikkelingen zijn doorgevoerd aan deze populaire koffers is het ook verstandig een vertouwd merk te kiezen.

Natuurlijk wordt een zachtschalige koffer ook geleverd als trolley met 2 of 4 wieltjes en een uitschuifbare trekstang. Ook worden deze populaire modellen vaak uitgerust met een goed cijferslot of TSA slot.

Wij van reiskoffer.info adviseren u graag met een selectie van top modellen die wij u echt kunnen aanraden. Bovendien geven wij u ook advies bij de aanschaf van het juiste model en natuurlijk kunt u bij ons altijd de laatste aanbiedingen bekijken. Handig dus als u op het punt staat een zachtschalige koffer te bestellen en wilt weten waar deze op dit moment  het goedkoopst is.

Waar moet u op letten als u een koffer gaat bestellen:

  • Zorg ervoor dat u geen onbekend merk kiest, kwaliteit is belangrijk,
  • Bekijk of er voldoende opbergvakken (binnen en buiten) aanwezig zijn,
  • Ontvangt u een fabrieksgarantie op uw aankoop?,
  • Zijn de ritsluitingen kwalitatief goed gemaakt?,
  • Bekijk het trolleysysteem, wieltjes zwenkbaar en uitschuifbare trekstang,
  • Is er een goede retourregeling bekend?

Onze Top 5 beste zachte koffers


SAMSONITE base boost

1. Samsonite Base Boost

De Samsonite Base Boost is bij ons met stip op nummer 1 beland. Dit populaire merk maakt wellicht wel de beste koffers en dit model is er in verschillende maten en kleuren. De Base Boost is uitgevoerd met het  Smart FixTM-buckle systeem dat ervoor zorgt dat uw kleding onderweg kreukvrij blijft. Deze poleyester koffer is bijzonder sterk en flexibel en met extra verstevigingen een echte aanrader.Hij is bovendien uitgevoerd met een TSA slot en voldoet volledig aan de IATA-norm. Voorzien van stevige ritssluiting, 2 ritsvakken aan de voorkant, tussenschot met rits, speciaal vakje voor vloeistoffen, schoenen zak, ritsvak, pakriemen, 2 sterke wieltjes, telescopische trekstang, adreslabel en boven en onder een sterk handvat. Duurzaamheid, kwaliteit, lichtheid en prijs maken deze Samsonite X'Blade een echte topper. 

Beoordeling

    Kwaliteit
    Gebruik
    Prijs
    Garantie

BEKIJK HIER DE SAMSONITE BASE BOOST


SAMSONITE B-LITE

2. Samsonite B-Lite

De Samsonite B-Lite koffer bestaat wellicht al iets langer maar is enorm populair bij veel reizigers en continue vernieuwd. Vanwege zijn kwaliteit opnieuw een tweede plak voor een samsonite koffer. Deze koffer is er in verschillende modellen, formaten en kleuren uitgevoerd in het sterke materiaal polyester 2 of 4 wieltjes en een veilig en handig TSA-slot. Ook dit model is erg sterk en flexibel. Een model waar u nog zeer lang plezier aan zult beleven. Er is een breed assortiment en dus ook leuke handbagage modellen als extreem grote formaten voor veel reisbagage. De B-Lite wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 5 jaar wat deze koffer ook uniek maakt voor zijn bewezen kwaliteit.

Beoordeling

    Kwaliteit
    Gebruik
    Prijs
    Garantie

BEKIJK HIER DE SAMSONITE B-LITE


KIPLING YOURI

3. Kipling Youri

De Kipling Youri koffer komt bij ons op nummer 3 in de beste koffers van dit moment. Deze modieuze maar ook zeer functionele als sterke koffer is er in verschillende modellen, formaten en kleuren. Of u nu veel bagage wilt opbergen of een leuk handbagage model zoekt kipling heeft deze zeker in de collectie.Kwalitatief sterk voor een scherpe prijs en prima garantiebepaling is bij ons doorslaggevend. Bovendien is Kipling ook erg gewild bij vrouwen die een onderscheidend model zoeken. Met een goed TSA slot, praktische opbergruimte en flexibele wieltjes bent u met een Kipling koffer zeker optimaal voorbereid op uw reisbestemming.

Beoordeling

    Kwaliteit
    Gebruik
    Prijs
    Garantie

BEKIJK HIER DE KIPLING YOURI


AMERICAN TOURISTER summer voyager

4. American Tourister Summer Voyager

De American Tourister Summer Voyager is bij ons nummer vier geworden vanwege zijn zeer scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. Dit model is een echte aanrader als u een goede subtopper zoekt die menig concurrent met vlag en wimpel verslaat in kwaliteit en gemak. Dit Polyester model is voorzien van reflecterende logo's, dubbele trekstang met een drukknop, kwalitatieve wielen, groot voorvak met verschillende opbergvakjes en een fabrieksgarantie van 3 jaar, De American Tourister San Francisco is bovendien in verschillende formaten leverbaar en in de laatste serie ook nog eens extra licht gemaakt wat dit model bijvoorbeeld ook handig maakt als handbagage koffer die voor 100% aan de IATA-norm voldoet,

Beoordeling

    Kwaliteit
    Gebruik
    Prijs
    Garantie

BEKIJK HIER DE AMERICAN Summer Voyager


Travelite Kite trolley

5. Travelite Kite

Travelite is bij ons de top 5 binnengekomen met de Travelite Kite koffer. Dit kwalitatieve Duitse merk heeft een nieuwe topper weten te produceren die zeer de moeite waard is door zijn prijs en kwaliteit. Wellicht binnenkort een stijging in zijn positie als u bekijkt wat u allemaal voor uw geld krijgt. Een betrouwbaar merk, TSA cijferslot, 3 jaar garantie, 360 graden spinner systeem wieltjes, Polyester uitvoering met extra stevigheid, netvak met riitssluiting, 3 voorvakken met voldoende opbergruimte, stevige ritssluiting en telescopische trekstang. Ook dit model is er in verschillende uitvoeringen waaronder een handig handbagage model (voldoet aan IATA-norm). Een nieuwe topper met veel potentie.

Beoordeling

    Kwaliteit
    Gebruik
    Prijs
    Garantie

BEKIJK HIER DE TRAVELITE KITE


Leuke aanbiedingen

Wanneer je op zoek bent naar de laatste aanbiedingen voor bovenstaande zachte koffers maar ook overige modellen. Bekijk  hieronder direct een overzicht per leverancier. De bovenstaande modellen in onze top 5 kunnen hier zo nu en dan ook met een leuke actie in voorkomen dus is het handig om dit gewoon eens te bekijken. De aanbiedingen hebben betrekking op bestaande als ook nieuwe modellen en dit wisselt zich regelmatig af. Bekijk dus regelmatig deze pagina voor leuke nieuwe acties.